Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sad tek videh temu.... Stefane, jel to Jovičić otišao na odmor, pa ga menjaš?
Bilo nam dosadno, a nismo imali o čemu taj dan da ćaskamo. I još nismo stigli do religije, ne mešaj Jovičića. :)))
ОК, сад је јасније. Већ сам почео да сумњам у своју представу о послератном периоду :)
ПРАВДА ЗА ХИТЛЕРА!
Лили Марлен су певали војници обе зараћене стране. Песма је системски направљена, чиста комерцијала. Иначе, моја омиљена.
Амин.
То, додуше, није песма од Марлен Дитрих, ал' с њом је постала хит.
Već na:
katija, pre minut
sam počeo da se smejem :)
Ma jok, nego me zanima šta ostali imaju da kažu o njemu i kako ga ko vidi.
Ja sam čuo da je Adi voleo da mu curice kake po faci. Jel čuo to još neko?
А што се Хиће тиче... http://video.google.com/videoplay?docid=-6672099644734631743#
IH LIBE MAJNE DOJCLAND IH LIBE MAJNE RAJH,IH LIBE MAJNE HITLER,SIG HAJL,SIG HAHJL,SIG HAJL
Genije je bio Hica,mrznja koja ga sad okruzuje ce proci i u buducnosti ce biti smatran genijalcem i jednom od najbitnijih licnosti u istoriji
Стефане, није лепо да отвараш ове теме, знаш да сам Јеврејка и да ми смета ово :)
99% ljudi smatra da je Adolf nemac a ustvari je austrijanac rodjen u okolini Linca...
http://vukajlija.com/austrija/95334
Ne treba podržavati dalje jevrejsku propagandu kad smo se ionako složili da je kul lik.
Dobro, Pajko već iznosi nove i bitne detalje. :)
Иначе, има бруталан документарац из 1935. са све Хићом, Гебелсом, Дитрихом и компанијом, који им је служио као пропаганда. Ја сам морао на пола да га прекинем, јер сам био јебено задивљен. Онако нешто чак и Јапанци могу да сањају. Филм се зове Der Triumph des Willens, ко има храбрости, нек одгледа.
За рат су крива она говна са уметничке академије у Бечу што нису примили Хићу. Скроз је добар сликар био.
onda mrs u izrael !!!!
Ako mislite da čovek troluje pa zaobilazite post, ON TO NE RADI! Ja sam čuo da je voleo i da mu uriniraju. Nije trol.
То су урбани митови за будале. Као што је мит да је био вегетеријанац.
Jok, ti si upućen.
Realno, jedan takav nadkompleksaš i izrod od čoveka je morao da ima nastran seksualni život. Nema šanse da je bio privatno normalan.
Kapiram da se naje govna i umivao urinom više puta nego li je naređivoao ubistva Jevreja. Lik je jedno istorijsko đubre i opomena svim budućim generacijama da su ljudi veće životinje od bilo koje druge.
Da, tvrdim da su ljudi životinje.
Аустријанци су најгенијалнији народ- убедили су цео свет да је Хића био Немац, иако није, а да је Моцарт био Аустријанац, иако није :) Елем, био је поремећени, болесни човек са генијалним идејама...
Kompleksaš bre.
Слажем се да је ђубре и за то да смо животиње, свака ти дала.
Ал' то за уринирање су измишљотине. Читао сам његове биографије и истраживао сам доста о 2. св. рату уопште, мислим да знам понешто.
Да ли мислиш да је Влад Цепеш стварно пио крв?