Adrenalin

1. koliko vam je bitno da vas neki sport ili neki posao radi, tj da tokom radnje nivo epinefrina naglo poraste u vasem telu.

Oduvek sam voleo da budem granici takvih situacija koje nekad i nisu bas bile "moralno" ispravne al eto srce malo brze zakuca i osecam se do jaja.

2. Probaj Bungee Jumping na Tari od 150 metara visine, da ti presedne adrenalin za sva vremena :P

3. ne verujem da ce da mi presedne,no nije rec samo o extreme sportovima...skoro sam bio na krovu sveta :) kad me je podigla dizalica sa sve nekim uredjajem na jedno 25 m visine..kao da sam jebo :)

4. Meni se dize adrenalin kad igram pokera ili bilijara, da ne spominjem stoni tenis. Ne znam sta bi bilo kad bi poceo ove ekstremne sportove. A voleo bih da se spustim niz neku planincugu sa bajsom.

5. Mene radi adrenalin kad igram rulet, ali samo kad dobijam.

6. mene je radio adrenalin kad nas je covek pre nekih 10 godina vijao pistoljem zato sto mu se ortak iskenjao na haubu a nas 6-7 smo mu srusili neki klimavi zid od dvorista:))

7. Kad drkam, a puna kuca...

8. komso totalni si trol ili se bas uzivis na pogled koji puca na komsijin svinjac,a krmaca se tek oprasila

9. Takodje pre mi je dizalo adrenalin kradja povrca iz komsijinog dvorista.
    Uspesno prepisivanje i dobijanje dobre ocene(retkost).
    Kad prodjem kod neke devojke(jos veca retkost).

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.