Банован/a си...

1. Banovana si uz drugu kafu danas.

2. banovan si jer mi se moze :D

3. Banovan si,Izzy, jer si svojim banom zastitila Masketa od mog strasnog bana.

4. Banovana si zbog ugrožavanja mojih ljudskih prava na forumu.

5. Banovan si jer me proso nalet kvazibesa, opet sam blaga..

6. Banovana si jer si sad kvazi-blaga.

7. Banovan si malcice, samo zato sto moram, golupcicu Mastriht, bolje?

8. Au Trle, banovana si zbog dobronamernosti.

9. Banovan si Mastriht, jer nije ovo za tebe, ti zasluzujes nesto bolje..;P

10. Banovana si Trle zbog uvlakačkog ali ispravnog stava. (Al sam skroman..ccc)

11. banovan si jer si pacifista.

12. Banovan si jer protivurecis damici.

13. Banovana si jer nisi damica već dama.

14. banovani ste jer vam se umešah u igru :p

15. Banovana si jer je ova igra otvorena za sve sem za one koji neće da je igraju.

16. banovan si jer si me lepo dočekao :)

17. Banovana si sto si i od mene lepo docekana! :*

18. Banovana si zbog zlata.

19. Banovan si jer su dijamanti devojčini najbolji prijatelji.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.