Банован/a си...

1. Banovan si jer te svi ignorišu više od 3 sata.

2. Banovan si zato što tom tigru treba malo pažnje.

3. Banovana si jer sporo prelaziš sa reči na dela.

4. Banovan si jer muvaš po Vukajliji pošten prosvetarski kadar. 'Oćeš da ti neguje tigra, je l'? Evo, ja ću da mu poklonim pažnju :)))
    ( Odlep'o sam. Popio sam mnogo droge :))))) )

5. Banovan si jer ne znam o kojim on delima priča.

6. Banovan si jer si zaslepljen ljubomorom, i jer si nadprosečno perverzan, o uživanju u zabranjenim supstancama da i ne govorim.

7. @Insolent Defender
    Banovana si jer se praviš naivna k'o francuska profesorica.

8. Banovan si jer si za sve u pravu.

9. Naročito ovo za profesoricu.

10. Banovani ste obojica zato što o meni razgovarate kao o prosvetaru, a to mi strašno smeta - ban i 1 iz vladanja!

11. Banovana si jer nismo u školi :p

12. Banovani ste oboje jer moram da nastavim da radim, za razliku od drogiranih studenata i naivnih profesorki.

13. Banovan si zato što si me prvi žacnuo.

14. Drugari, bilo mi je lepo da se banujem sa vama, ali banovani ste oboje jer moram nazad nad knjigu.

15. Banujem i ja tebe jer sad stvarno odoh da radim, a profesorka nek se samobanuje.

16. Banovani ste jer "baš ne znate da se zabavljate" :-)

17. Banovana si jer si me bacila u depresiju zbog spoznaje da ne znam da se zabavljam.

18. Банован си јер си дошао.

19. Banovana si jer ti je ovo najgori avatar ikada.

20. Банован си јер се мој аватар тебе не тиче.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.