Банован/a си...

1. Banovan si jer mi nisi objasnio kako kolegama uskraćujem novih 5 defki. Dok ne objasniš, ban je na snazi.

2. Banovana si jer nisam znao Barnijevo prezime.

3. Banovan si zato što skrećeš temu.

4. Banovana si jer si duplirala ban koji je već bio na snazi.
    Mislio sam da je jasno da ako sam sa tobom na forumu ceo dan, teško mogu da definišem nešto...možda zbog te činjenice padne neki trš.

5. Ako je tako, banujem sebe na neodređeno, jer cela Vuka gubi ako ne definišeš. A za trš i ako si mi rek'o.

6. Ban jer nisi u toku sa ovom temom: http://vukajlija.com/forum/teme/2656?strana=4#post_99466. Biće unban ako se predomisliš :-D (Slavonija i krstarenje nisu za poređenje).

7. Banovan si jer me zanima ko te gurn'o.

8. Banovana si jer nisi provalila da je tebi posvećujem, iako mi inspiracija nije došla od Ko me zvao?.
    Krstarenje ? Ludilo u najavi.

9. Au, nizak udarac. Pa što meni? Dok ne odgovoriš, ne učlanjujem se u tu vašu sektu, a u međuvremenu ban.

10. Opet sam pogrešio? Autoban zbog toga. Htedoh da ispadnem fin :-(
    Posvetiću ti neku lepšu...hvala ti što postojiš?

11. Banovan si zato što nisi pogrešio, a i ja sam zato što si pomislio da jesi. I da, hvala ti što postojiš, ahahaha!
    A sad odoh da ispunim obećanje.

12. Banovani ste SVI zato što ste ga utupili!

13. Banovana si zato što se ovde ne zna ko od koga više tupi.

14. Banovana si jer si svojim aluzijama o hramu oterala Artemidu (ko bi rekao da je tako stidna).

15. Banovan si zato što ja nju ne bih terala, a ni ona od mene ne bi bežala.

16. Banovana si jer ste za sutra, obe viđene za primer u mojoj definiciji sa sve PVT-om.

17. Ahahahaahaha (zlobno se nasmeja ID), banovan si jer ne možeš ti da napišeš tako dobru defku o nama kao što sam ja o tebi.

18. Banovana si jer nisam rekao da ova nema veze sa mnom. Živi bili pa videli, a ti ćeš mi već reći iskreno šta misliš.

19. Банован си јер нисам стидљива.

20. Banovan si zato što ću to svakako uraditi, a ti misliš da to moraš da naglasiš.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.