Банован/a си...

1. Banovan si zato što ti nemaš nikakve veze sa tim, pa nema ni razloga da te grize savest.

2. Banovana si jer nikada nisam bio u Mataruškoj banji.

3. Banovan si ako ne dođeš u Matarušku banju da me menjaš još ova dva dana. Kaži "ja sam JM", niko neće da primeti. Slobodno, kad ti kažem.

4. Banovana si jer bih se radije obrijao i bio JM na seminaru u Mataruškoj banji, umesto što ću opet raditi za vikend. Dodatni ban što sa zakašnjenjem dobijam određene podatke za Vukajlija profajler.

5. Banovan si zato što nakon brijanja moraš da vežeš dve kike, da obučeš haljinu i da smršaš... paaa, da smršaš. I da na volšeban način postaneš nizak. Ban traje do ispunjenja svih uslova.

6. Banovana si jer odaješ poverljive informacije. Da li ti je "izvor" rekao i za 18,50?

7. Banovan si dok mi ne razrešiš misteriju prethodnog posta.

8. Ban, jer je jasno da se radi o mojoj visini 18,50 dm ili 185 cm.

9. Ban jer ćeš morati da se skratiš za 31 cm :-)

10. Ban jer ću otići u minus! Pardon, nisam odmah shvatio na šta ciljaš ;-D

11. Ahahahahhaahhahahahahahahahahaahahhahaahhahahahahahahha! Ban zbog ničim izazvanog zasmejavanja...

12. Banovana si jer sam konačno ostvario cilj da te oraspoložim. Mission accomplished. Over and out.

13. Banovana si zato što ovde postoji jedan detalj koji nisi primetio.

14. Banovana si što sam morao da se ponovo prijavim samo da bih "rekao" - avatar (koji odslikava duševnu bol).

15. Banovan si zato što sam mislila na prvu reč u mom prethodnom postu. Ako nastaviš da se baviš psihoanalizom, ide permanent ban.

16. Ban jer počinjem da strepim za svoj IQ pošto opet nisam ukapirao na šta misliš, pa ako bi bila ljubazna da mi "nacrtaš", please.

17. Banovan si zato što sam bila dovoljno ljubazna da nacrtam, a ti si još i obojio. I mašnicu (IQ) stavio.

18. Banovana si jer sam definisao 1 samo za tebe ... Mataruška Banja, a sad stvarno ćao.

19. Ban zato što moram još dva dana da se nosim u MB, a tebi je do šale.

20. Банована си јер си узнемирила Резервоара...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.