Банован/a си...

1. Banovan si zato što nisam uznemirila tebe.

2. Банована си јер си узнемирила Резервоара...

3. Ahahahahahaha, jesam, priznajem. Morao je i njega neko da uznemiri. A sad da pređemo na tebe: banovan si zato što iz sumnjivih razloga insistiraš da me banuješ zbog RD-a, a ne zbog sebe.

4. Банована си јер си узнемирила Резервоара...и одбијаш да поверујеш у искрене емоције које гајимо један према другом

5. Banovan si zato što nećeš otvoreno da priznaš Reservoir dog-u da je potajno objekat tvojih nastranih želja, a sve to svaljuješ na mene. Ja mogu samo da ti pomognem da ga pridobiješ. Ja nisam neprijatelj.

6. Банована си јер још увек ниси схватила да он већ јесте мој и ја већ јесам његов!

7. Бановани сте сво троје, јер имате монопол над темом већ три странице...

8. Banovan si jer JTU čudesno pojmi da je romantika stvar za troje, a ti nećeš da mu objasniš da sam ja višak.

9. Banovana si jer si se autobanovala.

10. Banovana si jer je to bilo pre 2-3 strane.

11. Бан јер још увек уживаш у Матарушкој Бањи!

12. Banovan si zato što se raduješ tuđoj nesreći :-)

13. Бан, јер ниси схватила да људи желе да ти поклоне знање, зато се радујем!

14. Ma, znam, zezam se, nego, ti si banovan zato što ja zbog njih ne idem za Hrvatsku.

15. Бан јер ниси укапирала да сам био ироничан :)

16. Banovan si zato što u ovo doba ne bih provalila ironiju ni da posadi svoju pozamašnu guzu na metar ispred mene.

17. banovani ste jer ste uznemirili Reservoir dog-a

18. banovani ste sto sam se ja nasmejao kada sam usao ovde!!! hahahhah

19. banovani ste jer mi se spava

20. banovana si jer ne mogu da smislim razlog za tvoj ban

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.