Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Banovana si jer ću ti zatrpati mejl boks :-)
Banovan si jer je Caleb moj dobar drugar, a da to ni ne zna :-)
Banovana si jer niko drugi ne kapira o WTF mi to pričamo, a interne fore su strogo NO,NO na Vukajlji :-)
Банован си јер си коначно дошао да беспосличариш.
Banovan si jer sada već imam mnogo pametnija posla i ostavljam te da se sam "poigraš" :-( (BTW super avatar, dobro ti stoji ta nijansa).
Хвала :)
Banovan si jer se:"Hvala :)", ne uklapa u koncepciju ove igre.
Banovan si jer me bole leđa od stajanja ceo dan :(
RD, Banovan si jer me braniš, iako sam ja Defender.
Euglena, banovana si jer pričamo na više nivoa :-)
Banovane ste obe jer sam danas posebno slab na devojke :-)
Banovan si jer ti treba da budeš olučenja jačine, a ne slabosti :p
Banovana si jer i tigrovi imaju svoje slabosti.
Banovana si jer si svesna mojih slabosti :-) (u tom smislu...odoh da ne bude klečanja na kukuruzu :-( )
Banovan si jer si strogi učitelj.
Banovan si jer sam ja taj kojem je pretilo klečanje i to ne kao kazna od strane bezazlene Insolent Defender.
Banovan si jer mi nikad nisi rekao koji Reservoir dog si ti. Ja mislim da si onaj kog tumači Medsen. Ako grešim, banuj me.
Banovana si jer je on onaj kog tumači Steve Buscemi :)
Banovan si jer si u pravu :-))))))))) (Mr.Pink:"Let's be professional!")
Banovan si jer ja nisam Brižit Bardo! :)
Banovan si jer sam ovde da bih nekoga banovala.