![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
1. Running free !
2. Mejden neki s pocetka
3. Wounded Knee hahahaha
4. Helloween - I want out
14. je onaj od Rusha YZ ne znam tacno ime ali znam pesmu .
yyz jes'
18. No feelings (Sex Pistols)
Van Vickomar do sad sve uboo, Soker uboo Wounded Knee, I want out, i Running Free.
5.sabat blodi sabat
9.am i evil
13.the prince
16.medicine man
Ne bre 13.its eletric
2. Megadeth - Rattlehead (ali malo verovatno, jedan od ranih radova je 100%, samo nisam siguran koji tačno)
Rici arceru stari!
A nije Princ. :D
Ali bre, što stavi 7? Mislim, zar moram da ti kažem koja je pesma!? Većina ne zna čak ni koji bend je u pitanju :P
Xela vidis u ovom trenutku slusam Retlhed! :D
Nije Retlhed :P
Pa da sam stavio sve lako ne bi bila fora Xela! :DD
Arčim uveliko!
14 ti je Dream Theater ali nisam sugran koja pesma, a jebiga, slabo pamtim imena pesama, što se tiče riffa 2 mrzi me da razmišljam, neka neko drugi ubada :P
A 15. je Dedli moš il' tripujem?
Ubijanje je moj posao bre 2.
Drim Tietr nikako, mada podseca i to dosta :D
Killing is my bussines je 2 sad sam se setio!
Edit: Šokeru izeš mi kurac!
End Biznis iz Gud Xela!! :D
Uvaži mi it's electric bre!
A meni megadjed .