Kviz: Rifovi strane i domaće muzike; koliko ih znate?

1. 1. Running free !
    2. Mejden neki s pocetka
    3. Wounded Knee hahahaha
    4. Helloween - I want out

2. 14. je onaj od Rusha YZ ne znam tacno ime ali znam pesmu .

3. 18. No feelings (Sex Pistols)

4. Van Vickomar do sad sve uboo, Soker uboo Wounded Knee, I want out, i Running Free.

5. 5.sabat blodi sabat
    9.am i evil
    13.the prince
    16.medicine man

6. 2. Megadeth - Rattlehead (ali malo verovatno, jedan od ranih radova je 100%, samo nisam siguran koji tačno)

7. Rici arceru stari!
    A nije Princ. :D

8. Ali bre, što stavi 7? Mislim, zar moram da ti kažem koja je pesma!? Većina ne zna čak ni koji bend je u pitanju :P

9. Xela vidis u ovom trenutku slusam Retlhed! :D
    Nije Retlhed :P

Pa da sam stavio sve lako ne bi bila fora Xela! :DD

10. 14 ti je Dream Theater ali nisam sugran koja pesma, a jebiga, slabo pamtim imena pesama, što se tiče riffa 2 mrzi me da razmišljam, neka neko drugi ubada :P

11. A 15. je Dedli moš il' tripujem?

12. Ubijanje je moj posao bre 2.

13. Drim Tietr nikako, mada podseca i to dosta :D

14. Killing is my bussines je 2 sad sam se setio!
    Edit: Šokeru izeš mi kurac!

15. End Biznis iz Gud Xela!! :D

16. Uvaži mi it's electric bre!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.