Kviz: Rifovi strane i domaće muzike; koliko ih znate?

1. Necu. Zato sto nije. :P

2. Blickireg bre!!!
    znao sam da je neki nju vejv!

3. 15. je jebeni WHIPLASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

4. 11. Judas Priest - Mećal gods.

Pokvarili ste mi kviz, bila je fora da se svira, ne da se meću isečci. :p

5. Samo ti sviraj, Chavez, ne smeta nama. :)

6. Ništa bez Čaveza! Čaveze sviraj ti malo i daj nam kviz :P

7. 12. wanna be somebody??

8. ekstra tema :) pozdrav za chaveza! ne daj im da stavljaju isecke chavo, samo moze svirka :) ja sam za to!

9. Chavez, jes ti to sviro?
    Ako jesi de malo popravi Soldier of fortune. Nemoj se ljutiti, al baš ne zvuči fino...Ja nakaradno pomalo sviram, ali opet sam ga fino skinula. Popravi ga i odmah se zaljubljujem u tebe :D

10. @Selenijum

Napraviću specijalno za tebe jedan kaver Soldžera sutra, obećavam, kad je već tako loše odsvirano, pa da se iskupim! :p

11. kako snimas ovo chaveze?

12. @Čavez
    Moram te malo zajebavati :D

13. чавезе онај http://vukajlija.com/forum/teme/25156-kviz-rifovi-strane-i-domace-muzike-koliko-ih-znate?strana=3#post_1242238 6 ти је Stone Sour - Through Glass како волем ту пјесму :)

14. Kak'i bre isečci, ja sam svirao iako nemam pojma, pa su ljudi pogađali, nije fora da staviš riffove isečene iz mp3 fajla.

15. Ја нисам капирао у чему је фора ове теме до сад :)

Зато сам лупио она два, три рифа, мислио да говорите шта оћете да вам одсвира човјек :)
    А јако кул тема, пратићу је од сад :)

16. Evo stiže jedan manji kviz kroz nekih 5 minuta!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.