Ко последњи - победник!

1. nije mi ni ovaj lep, jaoo

2. Ovaj je mnogo kao iz spanske serije.

3. uf, pa daj nađi još nekog

4. pa opet japi!? ajde vrabac, baci neko dobro meso(da se igramoo)

5. sad će da nam nađe pa kad mi počnemo da se čerupamo oko talijana on će da iskoristi priliku i da pobedi. vrabac, nećemo mi talijane

6. Pa koga sad hoćete???

7. ne zna musko sta je dobro musko :P

8. i to što kažeš
    ma, oni ne znaju ni šta je dobro žensko a kamoli muško, njima je sve dobro

9. Khm. Je l to imate nešto protiv mene?

10. Vrapac! Sta se sunjas ovde? ne ide ti ovo s frajerima, digni ruke..:)

11. a stvarno, gde nalaziš ove

12. pokazuju na mene!

13. Šta mi daš ako ti kažem?
    Šalim se, hoćeš link?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.