Četvrta ikonica odgore među alatima imaš "Magic wand tool" i "Quick selection tool" i samo obeležiš šta da radiš
EDIT a mož i ovo što vokasi kaže iznad
Kako da povećam površinu iza, da bih mogao preko Transform>Scale da povećam sliku?
Mislim na ono što se u pejntu radi jednostavnim prevlačenjem počev od donjem desnog ugla. U ovom slučaju ne mogu tako, jer je render u pitanju.
Ako sam te dobro razumeo Image>Canvas size tu promeniš na piksele (defoult je cm) i ukucaš novu površinu.Ovo će samo povećati sliku tj dobićeš onaj "prazan prostor" ako smanjuješ sliku pazi jer će odseći deo slike.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Image/adjustment/desturate
image/adjustment/color balance
Četvrta ikonica odgore među alatima imaš "Magic wand tool" i "Quick selection tool" i samo obeležiš šta da radiš
EDIT a mož i ovo što vokasi kaže iznad
Дуле, ја радим у цс3, ал свеједно јебе кад су овако једноставне слике...
Uradio, fala.
Taman nek sam osvježio temu posle 4 godine, ako nekome nešto bude trebalo, vidim ima poznavalaca xd.
Kako da povećam površinu iza, da bih mogao preko Transform>Scale da povećam sliku?
Mislim na ono što se u pejntu radi jednostavnim prevlačenjem počev od donjem desnog ugla. U ovom slučaju ne mogu tako, jer je render u pitanju.
Ako sam te dobro razumeo Image>Canvas size tu promeniš na piksele (defoult je cm) i ukucaš novu površinu.Ovo će samo povećati sliku tj dobićeš onaj "prazan prostor" ako smanjuješ sliku pazi jer će odseći deo slike.
To je to, fala.
http://www.dodaj.rs/f/1t/jx/4cAGGsBv/ps-tuorial.jpg Evo ovo, radio neki Hrvat, možda posluži nekome.