Fajerfox grupe tabova - pomoc

1. Skoro sam provalio da mi na laptopu fajerfox 4 radi mnogo brze od hroma i safarija, sto me je poprilicno iznenadilo. Najvise me je nerviralo sto je na vukajliji na hromu (koji sam koristio do sad), secka kad se skroluje. Sad nije to nesto mnogo bitno, al me nervira, posto jebes ga red bi bilo da radi brzo na kompjuteru sto imam. Instaliram FF, i za divno cudo radi fino a brze i otvara sajtove pored toga.

Svejedno, ono sto me mozda odvrati od ovoga je sto mu je interfejs golo govno. Nervira me sto kad otvorim novi tab nemam listu najposecenih sajtova i history (ko u hromu), nego il mozes da otvoris neku glupu homepage ili beo ekran.
    E sad, videh ono za grupisanje tabova, pa mi bilo mnogo kul, reko ako bi mogo tu da zapamtim tabove i sajtove, i da mi to bude start strana bilo bi fenomenalno, al kurac. Aj sto nece da otvori FF sa tim grupama, nego ih ko idiot pravio, dao im imena, pa kad ugasio, ono ode u vetar. Samo me obavesti da gasim multiple tabs a nigde nema da se zapamte.
    Koj li su ga kurac pravili ako ne moz da zapamtis... Teska glupost.

Zna li neko kako da izvedem ovo? (Da zapamtim grupe tabova kad ugasim ff, i da kad otvorim startuje ono ekrance sa grupama)

2. Ja sam imao add-on na fajerfoxu, na starom kompu, koji je imao sličnu funkciju kao nova stranica na hromu. Mogao si ti da staviš koje hoćeš sajtove u koji kvadrat i da to postaviš kao početnu. Ako hoćeš tako nešto, mogu potražiti?

3. Ај баш да скинем ту нову Мозилу, ако кажеш да је добра.

4. i da, izguglao sam ga, i sve na sta mogu da naidjem su glupi forumi gde se nadaju da ce ff da ispravi ovo...
    pa reko da proverim dal neko ovde zna neku slicnu opciju nesto?

5. Options -> general -> homepage i onda ona prva stavka ŠTA DA URADIM KAD UPALIM FF označiš ono posljednje OTVORI TABOVE KOJI SU KORIŠTENI U PRETHODNOJ SESIJI.

Ako misliš na to. A ako ne jbg.

6. peki, brza je al je tesko sranje.

Ja sam imao add-on na fajerfoxu, na starom kompu, koji je imao sličnu funkciju kao nova stranica na hromu. Mogao si ti da staviš koje hoćeš sajtove u koji kvadrat i da to postaviš kao početnu. Ako hoćeš tako nešto, mogu potražiti?

daj!

7. nece to skocimisu, ne radi uopste na macu. oce samo ako idem na file pa exit. nece ako ga kliknem na x. samo pkaze oces da pogasis tabove, i zaboravi ih.

8. Ја сам до скора био на Мозили, додуше користио ону стару тројку. Онда кад је Каизен радио нешто по сајту, и кад је цео сајт на пар дана био са оним "пре нан дана", ја се пребацио на Хром, и тако остало, већ 2,3 месеца. Ово ћу да скинем, чисто да видим како шљака...

9. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/speed-dial/ evo ovo ja koristim i odlicno je, mozes da metnes 9 stranica u svakoj grupi, stavis da ti to otvara kao hompejdz i da ti to otvori kada stisnes novi tab, jednostavno, pregledno.

10. peki prebaci se na mozilu, kida.ja sam stalno koristio gugl hrom ali tek sad vidim koliko je ova nov verzija bolja. mozila je inače dozvolila da je jedan gugl hrom, koja je totalna nepoznanica, za kratko vreme pređe i ima više korisnika. celt probaj na neom spam forumu, tipa burek, oni sve zanaju u vezi ovoga jer imaju mnogo korisnika, ako ne burek, onda rapidserbia sigurno. :)

11. Ништа посебно. Мислим, све је то у суштини исти ђаво, али мени је Хром бољи. Могуће је да је то само зато што сам се навикао.

12. ma hrom jebe kevu kako je pregledan i koristan i prost... ima neke sitnice koje tek provalis da fale kad predjes na drugi.

al bre sporiji je iz nekog razloga na mac-u. mislim ono kad se skroluje, i ucitavaju stranice. bas bezveze.

13. imas i to negdje da podesis celte, jebat ga sad, ne znam napamet i mrsko me da trazim, skini ovaj add on sto sam metnuo, oprobaj pa javi

14. Bilo je nešto jednostavnije kod mene, ali ni ovo nije loše.

Instaliraš, restartuješ pretraživaš i to je to

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/foxtab/

15. E, taj je što je Remac postavio.

A i u FoxTabu imaš 20 tabova i još nekih opcija, a i izgleda lepše...

Pa, šta ti više odgovara :)

16. dobar je ovaj doin add-on :)
    svidja mi se.

fala ljudi.

a ako neko ipak zna kako da stoje zapamcene one grupe tabova i da to bude neki start ekran, nek javi.

17. ovaj foxtab izgleda pljunuto ko safari :)
    ne treba mi tolko fensi.

18. ama to ti je ovo sto sam ti ja dao, stavis adrese sajtova, one ti ostaju zapamcene do bogojavljenja, u jednoj grupi moze 9 da stane i mozes da redas ne znam ni ja koliko tih grupa.

19. ok remac, znam. probano, radi super (instaliro sam onaj link pre tvog, isti su)

pitam samo, bila bi fora da je start page kao ona grupe tabova, i da imas jednu grupu za fejs, drugu za vuku, trecu za poso itd...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.