Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ovde se vidim jebete a Djuru ne zovete....
Ja sam ćuo da Korleoneta neće viš niko.
Zato što je obrisao čmar!
Lololo, nećeš mi odoleti. :)
Gambi sobzirom da si zesci drkadzija moram da podrzim coveka:)
Pajko, izdajice. :)
Ko bude dirao Gambija imaće posla samnom.
nat vidis da su vratili stari naziv teme....:)
TO! Neko i mene voli. :)
Svejedno.
PIĆU VOPI SA GAMBIJEM JER SAM ČUO DA JE TATABANJA
Ја би волео највише дупознам М О Г Ш У.
Nije sve jedno gambi me vise (edit)ne podrzava :)
Ја би готивио да попушим букснуу са Буксном! Чим поправи ногу !!!
Тема је прерасла у опасно чмарољубље. Не свиђа ми се то. :)
Jebo te, da li je moguće da na ovom sajtu svi sve vole?!
Ja mislio da ću otvaranjem teme naterati ljude da se malo pokoškaju pa da gledam i uživam, a ono ništa... Čak sam prvi počeo da pišem ko me iritira, a voleo bih da ga/je upoznam...
Pu, razočarali ste me.
@otvarač teme,
namere su ti krajnje nejasne. Otvaraš temu za upoznavanje a vole bi da se ljudi koškaju. Šta ima koji kurac neko nekoga da ne voli a da ide da se vidi sa njim. To bi bio debilluk veći od same ideje ove tvoje teme, koje je veće čmaroljublje sama po sebi negoli bilo koji post na njoj. Da si stavio naslov "koga bi prebio da vuke i zašto" bolje bi bilo. Ali ne, ti si krenuo u priču sa upoznavanjem a onda ti se odjednom javila ideja nekog koškanja i hejta.
+712 лололололо ту би се писало БОКТЕ!
@Osoba koja odgovara otvaraču teme,
Prvi post u kome je objašnjeno da ne mora striktno da bude osoba koja ti je draga sa sajta, već i sasvim suprotno, sve u cilju odbacivanja predrasuda koje steknemo ovde prema ljudima koji su uživo verovatno totalno drugačiji. Možda sam samo trebao dati drugačiji naziv temi, al jebo ga ja. Prvi sam naveo da su osobe koje bih želeo da sretnem uživo one koje me ovde nerviraju, čisto da ma ubede ili razuvere da li su takve i u stvarno životu. Ali naravno, isto tako i one koje su mi kul ovde.
Eto toliko, nadam se da sam malo jasniji sad, a ako ne, jebaga ja!
+1
narya, brate, uopšte nisi koherentan... jel hoćeš da se ljudi popičkaju na temi, ili hoćeš da se oslobode predrasuda? ako se oslobode predrasuda to znači da će se, sasvim moguće, zgotiviti, i onda tu nigde nema mesta pičkaranju... :)
Da se popickaju na temu, a uživo oslobode predrasuda. :))
Ma ne treba niko da se pičkara, to je trebalo juče kad mi je bilo dosadno :D
Ja bih vol'o d'upoznam Caru i da ga prijupitam da mi kobjasni da li se stvarni ziljevača pravi od guzovače koja se dobija rčnom destilacijom.