Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
A i Burzuma jer je kuliji od Sergeja Trufunovića, a može i Korleone.
Sad ozbiljno, najviše bih volio upoznati chupeee.
Dakle, zašto?! :)
Elem, bilo kako bilo, počastvovana sam. :)
Zato.
Zato.
Ово је веома добар разлог.
Buksno, ne kibicuj! lollololo
http://vukajlija.com/recnik/autori/6575
Eh, Jozo... Ne mogu da prežalim, ti otvorio temu na Igre, igramo mi, igramo, zaigrali se mi, i dođe DLZ i zaključi ni temu! Nikad joj to nisam oprostio... Doduše, ni zamjerio, al baš se fino igrasmo. Jozo, ako čuješ ovo... Ti si onda fenomen.
buksnu, maryu dee, maniaka, caru, penzionera ... :D mlogo vas ne znam
Butinakukidžar, jer cura prosto jebe.
Lol. Džabe se tripuješ, ne izgledam ovako dobro ko na avataru.
Ja bih upoznao caru, lulabejb, bebopa, vlatka i nadasve svih-penzionerku. Oženio bih tu ženu.
Мјаонеза, Живинка, Меланциу Мулхер, Хрњауа, ДунЦару, Звинимира Ђукића, Жику Обретковића, Дукатлију, Синовца44, Фергија, Деду из Слагалице и има их јјош... А зашто? Па евидентно је...
caru,burzuma, dankana <3 , jogurta, braću radetovce (nači sve) i pantelu. I đimija.
Мулуцу, јер је модераторка. Онда ћу јој платити пиће да ми одабере дефку, а можда и постер.
да те ПРОБИЈЕМ
Данкане, а мене не би? Сад си ме за срце ујео.
Мјаонеза, Живинка, Меланциу Мулхер, Хрњауа, ДунЦару, Звинимира Ђукића, Жику Обретковића, Дукатлију, Синовца44, Фергија, Деду из Слагалице и има их јјош... А зашто? Па евидентно је...
+1111
ја бих волео да упознам френкија децхка, али након што он упозна мулуцу децхка, па да ми он каже које пиће треба да избацим мулуци децхку да би ми она одабрала дефиницију. и још данкана, тулума, бурзума, цару, пекија, и блека, и још двадесетак људи, и то је то.
Немара, ти ниси наш дупли налог лололололо
sizofrenija jebe!!
Каква испала врсте блам подврсте епик. :Д
Бурзума, Дејса, Дуку, Данкана, Пензионера, Салета, све ликове са којима се прозивам на реп компетишну и наравно браћу Радетовце, Џонија и Рокија посебно !