Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
osim familije, moram dupoznam brata buksnetinu! eto. a i kabrona i caru♥
Е, стварно сад реално, Буксноманијака откако се регистровао. Некад ми се чини да смо иста особа ♥♥♥
volila bi da upoznam Debelog pacova jer sam jako zaljubljena u njega...
i Buksetinu jer bi voljela da razmijenim neka životna iskustva sa njim.
ЈА емили!
Ja Dankana, ali on mene nece!
soul srećo evo hoće sa mnom pa ću ja tebe povesti pa da se sve torje lijepo upoznamo, jel može tako?
ЈА СОУЛ НЕЋУ!
Jok, u obzir dolaze samo SINOVI MANJAČE jer kvalifikatorno i privilegovano JEBU!
Kazem ja da ON nece!
e jbg, pa zašto nećeš divnu soul da upoznaš Dankane srećo...
ja bi soul voljela da te upoznam, ako te to tješi, jeste da to ne može da zamjeni upoznavanje sa Dankanom, ali eto...
Она дивна? Осећам да је она дете које скаче по глави саговорнику, јер нема тастатуру да спемује. Ако долазите заједно, онда нећу ни с тобом да се упознам :(
Dankane zlotvoru! Uzmi sve što ti život pruža ali ostavi i nama nejebačima nešto, mojne si taki!
Komšika čika Dankan ti je streptomicin za pičetinu, ne moj da ga ispustiš nikako! A i ti Dankane kako možeš 'vako čeljade da odbiješ? Nisi human.
Ne zna za prave vredsnosti, cccc.
Цове, ти знаш да ја то узимам само да би било у правим рукама док се ти не вратиш. Па неће ваљда Страја да ти чува жену, побогу!!!1
jbg soul izvini al ne mogu da te vodim sa sobom, Dankan je ipak Dankan :DDD
jbg Pacove Dankan ne voli čeljad nego djevojke :DDD
Емили објаснила поседњом реченицом лолололо
Ја бих волео да упознам Данета опет! ♥
: otisla da se samoubije :
Emili dušo ako će Dankan DOBRO da čuva onda je to u redu, ne pristajem na mlakonjsko čuvanje samo TVRDO.
Ipak Dankane moraš i moju komšinicu da čuvaš pored žene, u pakeru jbg. Ne ide da mi se kuća razgrađuje.
Цове, с моје стране сттвар је договорена. Само... Оно чељаде озго што оће да се убије... Да препустимо Слобици Фејсу, он је добар, а и њених је година?