Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. и воло бих да упознам јацку (да не буде да спемујем)

2. Да, али ти би их јебао, а он није... Јер је конобар јебени. ТО је већи нолајф него модератор на Вуки.

3. Ја све познајем....

4. ТО је већи нолајф него модератор на Вуки.

АХАХАХАХАХАХАХХАХАХА

5. фејзе, зар ти ниси добио трајни бан?

6. Добијо сам, па и даље сам банован само сам хаково сајт

7. а ти си тај хелкер, значи. сада све долази на своје место полако

и воло бих да упознам фејза (да не испадне да спемујем) јер је хеклер и хоћу да научим занат

а јацку бих због прихатних потреба

8. ареи ово за јацку си већ реко а мене, ако си у БГ јави се имам ја времена ваљда!

9. нисам, рекао сам само да бих воло да је упознам, није то исто

за онај сајам књига сам ту сигурно, рекао пренк да ће скупити неке људе да се изнапијамо лепо

10. Фејзе јес' ти беше из Ориџинел Саунд Трека?

11. Л0Л
    Фејзе јес' ти беше из Ориџинел Саунд Трека?

Шта??

12. Ја Страју. Да му заједно са Царом, Јавиом и Фејсом ударим један аплауз лололо

13. Lemaju, imam je na fejsu za prijateljicu, opasna pička :)

14. Kad smo već kod aplauza, ja bih volio da upoznam onog Ajnštajna, da mu kičmu polomim zato što je dijete-kreten.

15. Ајнштајн је бољи од Страје. Мислим да је и Блек Хол једном написао на Страјиној дефиницији нешто типа... Никада нисам веровао да ћу ово рећи, али АЈНШТАЈНЕ ВРАТИ СЕ! лололо

16. Ma ovo je tenkre svoje vrste, majke mi. Nisam ni ja nešto sad kao pametan, il' da se nedobog uzdižem iznad nekoga (xD patetičar) al ono je stvarno pacijent. Da mi je vidjeti tu pojavu.

I upoznao bih Jovičića, taj mora da ima odličnu gudru.

17. Moju chupeee, forgetku i više nikog.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.