Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. E da voleo bih da upoznam i moderatorku Črču.

2. Данкана, али то већ знате :))). Такође и Пантелу, јер видим да је духовит момак, а и овог дечка што је на првом месту, СтрајуКГ. Баш ме занима како то изгледа неко ко је први на Вукајлији. Мора да је много леп :))). Данкане, немој бити љубоморан :))))

3. danka vidi se da imaš dobar ukus za rod vrste muški

4. Уф... Страјо, напа'ни!

5. Ja bih voleo, da se tako neduhovito izrazim, da imam grupni seks sa svim moderatorkama i Nadžak babom.

6. Ja bih voleo da se upoznam sa Crcom, samo da vidim jel dobra riba ko one sa njenih avatara.

7. Храбри Краљ Џофри

Ja bih voleo, da se tako neduhovito izrazim, da imam grupni seks sa svim moderatorkama i Nadžak babom.

Zašto kažeš moderatorke, a misliš na Nbabu?

8. Pa zamišljam to kao ja sam i ne mogu da se izborim sa tolikim moderatorka i dođe Nbaba sa streponom oko pojasa i pomogne mi.

9. Ha, ja Straju imam u prijateljima na fejsu. I lajkovo mi je dva statusa u jednom danu! Svrs.

10. Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i Tašto?

Lolololololo

Voleo bih da upoznam ekipu sa Bleje, da bude jdnom i prava bleja.

11. Ha, ja Straju imam u prijateljima na fejsu. I lajkovo mi je dva statusa u jednom danu! Svrs.

Па дечко ти си свој животни задатак испунио...

12. Volio bih da upoznam sledece autore:

Burzum - rasan autor pa me zanima da li je i uzivo takav lololol
    mylyca - djeluje mi kao jako zanimljiva osoba
    church pub - isto
    Dzimi - zanima me da li je i u oflajn svijetu hejtercina kao ovde; imam neki osjecaj da nije...
    Sos - djeluje mi kao jako inteligentan lik
    gamby - jer uzivam citajuci njegove komentare na sajtu, cijenim da voli da podjebava i u stvarnom zivotu
    Cara - jer je lik legenda
    NadzakBaba - djeluje mi skroz opusteno i kul

procitao sam sve postove na ovoj temi i ne mogu da vjerujem da niko nije napisao da bi htio da upozna sledece autore, ja znam da ja bih:

Luksdoc - zbog genijalnog smisla za humor
    Samhain - kralj. dodje ispemuje forum, odlezi 2-3 mjeseca, dodje opet i bude 2-3 sata i opet uradi isto. boli ga kurac za sve, a jos je i odlican autor
    Pjer88 - koliko taj lik voli da podjebava, to nije normalno, imam osjecaj da bi ja i on bili komplementarni ludaci

autori koji mi idu na zivce:

SMarko - nervira me jer spemuje sajt svojim slikama, mozda je inace kul lik ali slikama ubija u pojam
    ninka92 - isto kao i ovaj gore, samo sto ninka92 nije lijep kao smarko lololol

13. То је било давно, кобјаснио сам љепотом и досадило ми :)

14. da li bi ti dosadilo da nisu zakljucali temu, pitam se ja :D

15. Наравно да не би, зато што ми је уживање било да гледам како неки тако пизде :)
    Нпр ти ево, нервирало те :)
    онда Мелкијадес је попиздио на чат једном кад сам рекао да сам лијеп, онда кристина итд :)

Али добро, кад сам мелкију објаснио да се спрдам, било је ок :)

16. Али добро, кад сам мелкију објаснио да се спрдам, било је ок :)

zato što si pička, usro si se da te ne prebije kad dođeš u NS...

17. Био сам ја прије тога у НС :Р

Да знаш да ми жао што сам рекао да је спрда', боље би било да сам оста' тако нарцисоидан па да ме сви замрзе :)

18. Upoznala sam neke od likova koje sam i htela, a jako bih volela da upoznam Grofa Vlatka, bila sam oduševljena njegovim defkama još kad sam se tek registrovala, kao i Jacku i Rinsvinda. Sa poslednje dvoje je samo pitanje vremena, a za grofa ne znam. :)

19. Cepam atome

Kad čitam njegove defke ja se sva istopim. :))
    Samo bih ga slušala i klimala glavom, pošto sam 1900 levela ispod njegovog intelektualnog i obrazovnog nivoa.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.