Da me nis' pobr'ko s nekim? Nešta se ne sećam da sam tebi slala PVT, sad pregledah, nema. :) Ne me zbunjavaš. Sve jedno, jedan si od kul ljudova ovdi. B)
Cakana pobogu, pa ja znam da si ti slala i odgovarao sam, nego ja ovo govorim za smorenu, ona tu nešto ne znam jel ili nije slala i tako to kojekude...
nisam dovoljno obracala paznju na ljude ovde, vishe sam se orjentisala na defke, mada se i tu par pojedinaca istaklo kao izvrsni autori, ali po nekim komentarima sam ipak zakljuchila da bi ih zaobishla shto se tiche upoznavanja. :)
Кога: Неку што је женско од рођења, не да се тако осећа или да се облачи. Да има што би се рекло вулву, стидницу, mons Veneri, mons pubis, клиторис, усмине, предворје, жлезде, уретру, материцу... Праве не направљене.
Зашто: Ради сеха
A ono što ste meni slale pvt-ove vas dvije, to ne spominjete?
Dobro to je nešto drugo, van konkurencije.:))
Da me nis' pobr'ko s nekim? Nešta se ne sećam da sam tebi slala PVT, sad pregledah, nema. :) Ne me zbunjavaš. Sve jedno, jedan si od kul ljudova ovdi. B)
http://sometimesigetangry.files.wordpress.com/2011/06/fuck_yea_in_hd_by_crusierpl_re_sharenator_is_growing-s900x773-1208111.png
Ja želim da vjerujem da si mi slala pvt-ove, molim te ostavi me u tom vjerovanju.
Vidiš kako Cakana zna.
Aha. E, pa onda jesam. :*
I ja želim da veru'em! :)
Ja sam stvarno slala! A ti mi ne odgovaraš!
Evo, i za tebe, Deki, ko god veruje da sam mu slala PVT, ja ću reći da jesam. Samo zbog vas. :) Smorena vas sve vole. :*
Ja bih voleo P for Penis-a. Ako postoji takav, neka mi se javi.
Šifra: Slobodna Devica
Cakana pobogu, pa ja znam da si ti slala i odgovarao sam, nego ja ovo govorim za smorenu, ona tu nešto ne znam jel ili nije slala i tako to kojekude...
Molim te, nemoj da me povezuješ sa tamo nekima. :)
Ma nemoj da brineš i ti i onaj drugi profil :)
Hahah... Jebi ga, ne sme postmodernista da se oseti zapostavljeno.
Najradije bih upoznao vukajlijaša koji će da mi plati pivo.
Črču bi najradije upoznao i odveo na ušećerenu jabuku ili šećernu vunu.
nisam dovoljno obracala paznju na ljude ovde, vishe sam se orjentisala na defke, mada se i tu par pojedinaca istaklo kao izvrsni autori, ali po nekim komentarima sam ipak zakljuchila da bi ih zaobishla shto se tiche upoznavanja. :)
Кога: Неку што је женско од рођења, не да се тако осећа или да се облачи. Да има што би се рекло вулву, стидницу, mons Veneri, mons pubis, клиторис, усмине, предворје, жлезде, уретру, материцу... Праве не направљене.
Зашто: Ради сеха
Ajaks tipa floral fiesta, jel ti sadržiš i omekšivač?
Избељујем