Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Могшу!
DunCaru
Iskreno, nisam mislila na jednu osobu. Moja fantazija je obično uključivala obojicu.
Хтедох једно време да упознам Данкана, али сам одустао зато што је фашиста...
DunCaru
Ти знаш да је он подвојена личност, моје с њим да се зајебаваш...
Хтедох једно време да упознам Данкана, али сам одустао зато што је фашиста...
И ја сам једно време дрко на Гамбија, али ме је прошло, кад сам чуо да не пије.
Nadžak babu zbog stila pisanja i iskrenosti. Najjači autor definitivno!
Soul, debelog pacova, Dejsa, Džonija i Elu, gospođicu Obrenović, Venus, i Zna Murinja (mislim da je kraljevčanin al' nikako da ga pitam).
Eddiea i lemaju.Čine se kul.;)
janis, nemoj Edija. on je ćelav
Апофиса, јер мислим да је један од паметнијих на Вукајлији, Зна Муриња јер је тешка будала и Електричара због дефке Тролџија.
Hahhahha..pa nema veze Filozofinjo ,ne treba mu kosa da popijemo vops. :D
Idemo svi s Elekom na prelo.
ja znam eleka, crknite ljubomorne kučke
Pantela10 (čiji god da je dupli profil, lik je faking leџend) i gospodina Burzuma, fak jea, svršio sam mu po defkama.
Pičke koje bolesno pišu nisam još skapirao. Četom se ne bavim, verovatno tamo pišu svašta, o da, pičke vole čet. Jel postoji neka riba ovde da ne švrlja o ljubavi, seksu i gradu?
Batinu i Delevru. Mylycu naročito, da me PROBIJE. lolo
Чрчу, Бурзума и МОТИКУ, наравно
сретена. Делује као занимљив тип који има много тога паметнога да каже и посаветује.
џафтара
ПОВРАЋАМ, БОЛЕСНИК ЈЕДАН!
JA Bih upoznao neku dobru cupi, al mi djevojka ne da, kaže da su na vukajliji opake lije...
Браво зексонаБД, браво.