Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Javio, njemu su bile zatvorene oci;)
Hahahaha, Dubeee, zlikovcu!
Pufnice, pun mi frižider ajvara :P
Ja te drzim za rec, Dubeee!
Ma kakva riječ i djela, ja sam samo jak na jelu.
;( Ja se bas sinoc pohvalih da mi cuvas teglu ajvara;(
Ja bih da upoznam Duba i njegov frizider pun ajvara.
Ja bih voleo da upoznam sve sisate vukajlijašice, načuh svašta pa da ponesem pantljiku da se to izmeri i klasifikuje. Da se zna ko sisu ima a ko čarapu u brushalter gura.
Ima i slanine, prošarane, al tebe to ne interesuje.
bas neobicno, pacov bi sisate. :)
ЈА БИХ УПОЗНАО АКСЕНА! Ал сиса неће са мном да се упозна!
Volela bih da upoznam neku Vukajlijašicu koja živi u Americi, jer tamo imaju divne ploče i kasete.
Uuuuuuuuuuu Dube, ti si neupućen jbt, pa ja obožavam slaninu. MO ŽE !
Е, не бих знао кога бих пре волео да упознам, али ако су сви у стварном животу оволико ненормални као овде на форуму, онда бих волео да упознам најмање педесеторо људи одавде. Јбг, неки су на Интернету потпуно откачени, а у стварном животу су повучени. Ја не морам да се кријем. Колико сам ненормалан у стварном животу, толико сам ненормалан и на Вукајлији, и на Фејсу, и на било ком другом сајту. Можда то није нормално, али шта ћу кад сам равномерно ненормалан. :)))))
(Где ли ми само на памет падају овакве ствари?)
Ja bi volo sve vas da upoznam, ja sam taki čoek, sa svima bi se upozno. Et.
Аурору. Космополиту.
Džaftaro, đe nestade aurora?
edit: nije fer. Vjerujem da poviruje, pa ju pozdravljam.
Tražila trajni ban, popizdila nešto.
Meni je ovo intelektualna zabava, ja bih voleo da upoznam jezičare (Džimija, Uroša, Lullaby), Auroru, Filantropofoba (kefalo momak), Valsinarba (ali to čisto da vidim koji je modus njegove egzistencije), GM-a, Pufnicu provokaciju, i još nekoliko ljudi, mrzi me da pišem dalje. Da, i Jovičića obavezno.
Е, ја бих тебе баш волео да упознам. Такође Филантропофоба и Лули.
Jeste, i tebe, obavezno. Biće neko valjda okupljanje pošto skupim dovoljno samopouzdanja da se pojavim u javnosti!
E jes glupo prvi put kad dođeš, sve se tripuješ da se ne ispališ. :)