Кромпира вероватно нико не би волео да упозна, ал' још вам боље, јер сам тотални идиот. А ја бих волео да упознам ове људе који пишу по теми за гитаристе, па да се свира заједно мало. Али срање ми је што немам услова да се довучем до БГ-а.
ma jok, to zato što popije gutljaj dok se ne napije. Nego, jesam li ja spomenuo buksnomanijaka na prethodnoj strani? Ne znam zašto, ali imam trip da je gotivan lik.
Buksnomanijak
Svakog-svaku ko je voljan-na da podeli trošak jedna flaše vinjau sa mnom...pa šta je to 300 dinara za upoznavanje jedne tako kvalitetne osobe lolo
Вињау (вињак) не волим да пијем на празан стомак. Ако има уз вињак и које парченце домаћег сира (не овог индустријског већ оног правог домаћег, добро посољеног) и које парченце вруће погаче, мог'о би' да заседнем и да се не дижем до јутра. Ал' јбг. сад живим спорЦким животом, а и радим па не смем да претерујем са алкохолом. Ал' то има једну предност. Више остаје за друге, мислим на вињак. Хехехехехе!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A u kurac, sve mi izbrisa. Mrzi me da kucam opet, evo prva slova- M, P, V, F, L, K, J, W, V, G, B i... Hm. To je dobar deo njih.
Awwwwww :*
Luli. Ali meni je okej da odem i sa Malokitim Filosofom na pice.
Jeste, i tebe, obavezno. Biće neko valjda okupljanje pošto skupim dovoljno samopouzdanja da se pojavim u javnosti!
Тргни код куће две-три љуте, да ви'ш само како ће да ти порасте самопоуздање.
Dok ti ja podignem samopouzdanje, otkažu noge...
I Tararu bih voleo dupoznam, obećala da će da me podoji.
Sisa za plus :D
Кромпира вероватно нико не би волео да упозна, ал' још вам боље, јер сам тотални идиот. А ја бих волео да упознам ове људе који пишу по теми за гитаристе, па да се свира заједно мало. Али срање ми је што немам услова да се довучем до БГ-а.
Svakog-svaku ko je voljan-na da podeli trošak jedna flaše vinjau sa mnom...pa šta je to 300 dinara za upoznavanje jedne tako kvalitetne osobe lolo
Ksno iam ja pola flase vinjau-a i ne treba mi.
haha Sale, ti večito imaš pola flajke vinjaua hahahah
PA to mi ono od onomad jos stoji :D
Vinjauu.. ne zadevkajte!
ma jok, to zato što popije gutljaj dok se ne napije. Nego, jesam li ja spomenuo buksnomanijaka na prethodnoj strani? Ne znam zašto, ali imam trip da je gotivan lik.
PA to mi ono od onomad jos stoji :D
Pa,red je da se to konačno ispije detence mu:)
:*
Ceka tebe :)
Sva sreća pa vinjau nema rok trajanja hahahaha:))
I ja bi volio da upoznam Buksnomanijaka, pogađate, zbog tripa.
Sto stariji to bolji :)
Вињау (вињак) не волим да пијем на празан стомак. Ако има уз вињак и које парченце домаћег сира (не овог индустријског већ оног правог домаћег, добро посољеног) и које парченце вруће погаче, мог'о би' да заседнем и да се не дижем до јутра. Ал' јбг. сад живим спорЦким животом, а и радим па не смем да претерујем са алкохолом. Ал' то има једну предност. Више остаје за друге, мислим на вињак. Хехехехехе!