Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Hehe, ĆupričaninE, će iskombinujemo nešto:)
    može i pivo,znam da mi,odnosno ja kao bivši fudbaler volem i to:)

2. Ja bih G. Jedinstvenog iako ima verovatno najgluplji nick ovde, posle komad1974 i debelog pacova. I mene, ofkors.

3. Лули, Јацка, Тарара, Мессалина.

ЕДИТ Ната4Мика, злочеста (јер је сигурно неприметна у рилеј лајфу).

4. Jel spomenu neko mene, mrzi me da saltam u rikverc.

5. Buksnetino, rado, pa javi rezultate na 'Sta ste mislili pre nego sto ste ih upoznali'.

6. То Пуфнице! Први пут да се неко не трипује да сам оронули пајдоман који боде својим прљавим шприцевима људе по очима.

7. Gde ja pomenuh sta mislim o tebi?

8. Први пут да се неко не трипује да сам оронули пајдоман који боде својим прљавим шприцевима људе по очима

Хахаха! Па богами...

9. Gde ja pomenuh sta mislim o tebi?

Ниђе, него ја то нешто за себе..

Па богами...

Изгледа да сам се од'о!

10. E, i messalinu, cuh bas divne stvari o njoj. I Frenkija Delevru jer me ne voli i cuh sve najgore o njemu.

11. E da, Valdemar, da mi objasni gde da nađem one gljive na Divčibarama. I Buksnomanijaka jer se ne sećam da li sam ga upoznala. Ili Buksnetinu. Verujem da se razlikuju. :)

12. Вуксноманијак ми делује као кул лик, волео бих да га упознам. Ако некад долазим у Јагодину, Ксно, цимам те! :)

13. Марципанка, ми се знамо са Калиша :))

14. Ja bih G. Jedinstvenog iako ima verovatno najgluplji nick ovde

Е, има д' уплатим опет ктитор налог само га променим, мис'им (бес)корисничко име. :))))))))
    Само морам прво да смислим још бесмисленије име. :))))))

15. A, to si ti bio! :) Drago mi je. :)

16. Д плежр из мајн :)
    Овако ми се скроз до јаја још чине СубФоцус, Радјард Куплунг, Франкие Њилде.. Ко још, не могу сад да се сетим..

17. Samo cimni Gambe, i vinjau i tke će te čakau lolo♥

18. Hahaha, Marcipan, imam isti trip;)) Znam da mi je jedan kul, a o drugom ne znam nista, e sad ko je ko... Pojma nemam!
    G.J. Imam trip da bi vise jebao da imas kuliji nick.

19. А ја и имењак кад би се састали, не би нас видели од дима. Додуше, тако је на сваком окупљању ал' још кад би нас двојица кренули.. †

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.