Šalabajzer
Frenki, treba biti dobro bolestan pa tako nešto napisati. I da je trol, retardiran je.
Pa kad ideš po netu i pričaš kako si umro iz samo tebi znanog razloga... to je svakako zabrinjavajuće.
Nemoj Šalab da braniš drugaricu, pomozi joj nečim konkretnim.
Pa kad ideš po netu i pričaš kako si umro iz samo tebi znanog razloga... to je svakako zabrinjavajuće.
A što nisi stisno jaja pa napisao nešto slično modovima koji su izvalili da je Blek Hol umro, a? Pičkasto je to Frenki.
A što nisi stisno jaja pa napisao nešto slično modovima koji su izvalili da je Blek Hol umro, a? Pičkasto je to Frenki.
Si siguran da nisam? Pa ja sam prvi popio trol, ispao kreten i stavio onaj idiotski crni avatar. Modovi koji su to uradili su kreteni bez smisla za humor. Kreteni, ali su bar skontali da su kreteni i pokrili se ušima. Ovaj tvoj bukadžija ne zna za sramotu.
Lolo stvarno šteta što niko nije uvatio print kolko je ljudi stavilo crne avatare ja sam ga isto stavio
EDIT Buksno jel stvarno ne znaš za tu sprdnju naćićemo temu pa da vidiš :)
Frenki, treba biti dobro bolestan pa tako nešto napisati. I da je trol, retardiran je.
Jadan ti je trol. I jadan si sam. Nije ni cudo sto si razmodovan jer si tenkre.
ne donosim zakljucke o nekome preko neta
nisam toliko umisljeni satro psiholog ko mnogi ovde
Пази није му јадан трол, каци се примила, начи сад можда и бан попијеш, начи ту те урадио, успео му трол.
Jadan ti je trol. I jadan si sam. Nije ni cudo sto si razmodovan jer si tenkre.
Ne uzbuđuj se previše i ne misli na najgore.
Волела бих да упознам злочесту и френкија. У исто време, на истом месту.
Зато што су луцкасти, заборавих да напишем.
Blek Hol umreo?!
Pa posle hola ta vsta sprdnje je skroz bezveze nego ese saznalo ko je slao te poruke da je pufna preminula
da buksno juče sutra kad bude sahrana svi stavljamo crne avatare
Волела бих да упознам злочесту и френкија. У исто време, на истом месту.
+1
Опет ?
DUMRO
Si siguran da nisam? Pa ja sam prvi popio trol, ispao kreten i stavio onaj idiotski crni avatar. Modovi koji su to uradili su kreteni bez smisla za humor. Kreteni, ali su bar skontali da su kreteni i pokrili se ušima. Ovaj tvoj bukadžija ne zna za sramotu.
neko je zacepio blek hol
Lolo stvarno šteta što niko nije uvatio print kolko je ljudi stavilo crne avatare ja sam ga isto stavio
EDIT Buksno jel stvarno ne znaš za tu sprdnju naćićemo temu pa da vidiš :)
Možda si stavio crni avatar, ali ih nisi nazvao psihijatrijskim slučajevima. To autor kao što si ti ne bi smio sebi da dozvoli. Sramota.
Frenki, zasto se sada ne pokrijes usima onda?
А који су модови то пустили, ако се смије знати ?
pochywaj y myru blechk chol :((((