Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Чини ми се да је оно мулуца.
    Мала слова, ћурулуца...
    лол
    А можда грешим.

Jao, sada se divim sebi kako umem da budem u pravu. :)

A da, ako je nekom dosadno na ovoj temi, mogu ja da predložim kako da izvršite samoubistvo uz konstataciju da ste psihički oboleli, ako će vas to zabaviti.

2. Svakog, ko voli da popije, ume da rola i ne kenja mnogo.

3. Svakog, ko voli da popije, ume da rola i ne kenja mnogo.

takodje

4. Рокејнџел.

5. :*
    pjan sam i lepo mije. došo sam sa slave ali i dalje pijem vino čistak domaće crveno.

6. Slavka, jer se sve ribe loze na njega lolo

7. Чини ми се да је оно мулуца.
    Мала слова, ћурулуца...

Ma mylyca, ko će drugi, samo ona iz ličnih razloga banuje na onako dug period. Kačila se s pufnicom skoro. A i ne čudi, s obzirom da je iz Budisave, tamo sam živio godinu dana, ubi depresija, vukojebina veća od ove moje. :) Mada, volio bih da je upoznam, čini se zanimljiv lik.

8. Volela bih da upoznam one sa kojima komuniciram na sajtu.. Da ne nabrajam sad, izostaviću nekog sigurno.
    i posebno Frenkija Vajlda, pošto se ložim na njegov lik i delo. Mada, čovek me ispaliJo triput, ali ja ne odustajem!!!11

9. Dopiju. Zato pošto je dobra riba. hehe

10. i posebno Frenkija Vajlda, pošto se ložim na njegov lik i delo. Mada, čovek me ispaliJo triput, ali ja ne odustajem!!!11

Нећеш ме јебати Допија дехцко!

11. Нећеш ме јебати Допија дехцко!

Jebaću te, vrištaćeš :D

12. Šanzamm
    Svakog, ko voli da popije, ume da rola i ne kenja mnogo.

+1

13. Месја и Сељак весељак.
    Све остале са којима сам у контакту да не набрајам сад

14. Šanzamm
    Svakog, ko voli da popije, ume da rola i ne kenja mnogo.
    +1

+1

15. ja bih volio da sa 5-6 ljudi okrenem prase i da deremo po pivu dok god ne pojedemo prase, znaci nekih 2-3 daha, pod uslovom da ljudi ne smaraju.

16. Тема је максимално ретардирана, а да ствар буде црња мислим да сам постовао овде једном раније :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.