Gomila korisnih informacija na poslednjih par strana lmao
Inace videh remeov post tamo pre 10taka strana dok ste jos pricali u vezi rakije viskija itd, jack je isto burbon reme, da svi kazu dzek je viski i da pise na njemu tenesi viski ali je burbon, nisam ni ja do skoro znao objasnio mi covek koji se time bavi ceo zivot (nije frenki) na sta se odnosi ta podela, 29 godina sam ziveo u zabludi :/
Po pravilu burbon se proizvodi samo u Kentakiju i Ilinousu, sve ostalo su americki viskiji. Ko sto je konjak ustvari brendi al iz regije Konjak samo, ili armanjak itd....al u poednje vreme se svi americki viskiji podvode pod burbonima jer je mala razlika neznatna u proizvodnji tako da i dzek sad svrtavaju u burbon al po pravilu nije jer nije iz kentakija
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
polako, pišem jedan poduži post, evo na pola sam već
Ništa se ne sekiraj, odgovoriću sa još dužim, taman možemo da ga merimo ♥
Lol
Edit: lol je za Rađarda spore prste Kuplunga
Znamo Deku, nikada nije bilo upitno da li romi vole Rađa ♥
Što, pa i Reme je ispao duhovit
Rađ ko kusturica, ciganska majka
Znamo Deku, nikada nije bilo upitno da li romi vole Rađa ♥
Klasičan Cukić
Baš je loše da ti Cukić pomera žuč Deku, ne?
Do tavanice
Da zaključam temu
Mnogo opasna.
ovo je jedna lepo upakovana prosta istina
a mog burazera nameštaju za nešto što nije uradio, kakav je taj život kutija zagonetki
Pa nema zagonetke, reko si da su braća najveće bogatstvo, pa ih drmnula ljubomora. Nemoj im pričati da imaš baš puno braće.
Samo Chivas rodjaci
Gomila korisnih informacija na poslednjih par strana lmao
Inace videh remeov post tamo pre 10taka strana dok ste jos pricali u vezi rakije viskija itd, jack je isto burbon reme, da svi kazu dzek je viski i da pise na njemu tenesi viski ali je burbon, nisam ni ja do skoro znao objasnio mi covek koji se time bavi ceo zivot (nije frenki) na sta se odnosi ta podela, 29 godina sam ziveo u zabludi :/
I dzek i dzim bim i four rosses su burboni, ima ljudi da ne znaju
Nego KURVICE MOJA jesi za jedno brzopotezno KARANJE sad?
Hm mozda nisam razumeo post najbolje, jel on to i rekao sad sam usto lol
Evo samo da jedem sunce me probudilo a u glavi ludilo
Po pravilu burbon se proizvodi samo u Kentakiju i Ilinousu, sve ostalo su americki viskiji. Ko sto je konjak ustvari brendi al iz regije Konjak samo, ili armanjak itd....al u poednje vreme se svi americki viskiji podvode pod burbonima jer je mala razlika neznatna u proizvodnji tako da i dzek sad svrtavaju u burbon al po pravilu nije jer nije iz kentakija
Jeste on je rekao da su burboni nego nisam hteo da kvarim zabavu da on sad dodje pa da na dvanaest strana pokusava da ti objasni da je to rekao haha