Koliko je opasna domaća rakija?

1. Jel provalio neko da je Gambi na mentalnom uzrastu 12-godišnjaka

2. Misli da moram da popizdim da bih ga oterao u tri lepe ♥

3. Što si popizdeo?

4. Volim taj Remeov stav

"Ja sam drčan, znaš. I zato odjebi, jebeno. Fuck-off. Ali daj mi da ti jebeno popušim pre nego što jebeno odjebeš.

5. reme odvec smara zestoko, ali po dusi nije losa osoba

6. j tacno provalim, evo ti Deku si onako zestoka govnurda jebem te usta

7. j tacno provalim, evo ti Deku si onako zestoka govnurda jebem te usta

pa jesam nije niko drugi

8. Ovaj Remeov napad na Bomba jer je u džungli pio red label usled nedostatka bilo kakvog pića je hajlajt meseca

9. I još krene da se udubljuje kao tako je tako je aaa aka aka sad ću patišpanj da bacim tad će da me shvate za ozbiljno

10. Tumači te pogrešno, nije napad jer je pio Red Label, ali nije ni bitno, poyy

11. znate koja je fora sa red labelom

12. Red label za koktele i mesanja generalno ja sa sprajtom ga bijem nista lepse nema ihaa

13. Hah pa to udubljivanje i bukvalizam su mi do jaja, kao, "alo jebote kakav red label šta radiš to čekaj da ti objasnim"

14. Gde ćeš Reme evo kucam duži post samo za tebe bebo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.