Grafiti, aforizmi, poruke

  1. "Um caruje,Dundo Maroje" je pisalo na mojoj osnovnoj.

  2. auh, šta ga je čukaričana, od miline čuka riče...
    XIII BGD '92-3. muški na prvom, pločice levo od sanitarnog vortex-a
    "ako ovo čitaš, pišaš po levoj nozi"

  3. Bolje pivo u ruci nego posao u struci!

    I da vam opričam... Bio je to jedan divan majski dan. Klub iz mog sela je igrao zadnje kolo prvenstva beton lige i sa bilo kojim rezultatom osim porazom većim od 2-0 bi osvojio prvenstvo i ušao u viši rang. Grupa neindifikovanih pavijana je maznulo pre tekme ona kolica sa krečom što se njima kreče aut linije i slično i preko celog terena ispisali, veoma kvalitetno i precizno, ''AKO MISLIŠ POBEDIT MORAŠ ZABIT GOLA!!!''! Kada je trebalo da počne tekma sudije izvale i ne daju da se igra povuci potegni oće se igrati neće nekom iz publike pukne film preskoči ogradu i počne vijati delegata, svi tu skoče u trku za sudijama i protivničkim igračima i opšta gungula izbije... Epilog: službeni rezultat 0-3 i zbog kretena ne prođemo u viši rang... To je bilo pre 4 godine. I dan danas se vidi taj natpis, jako slabo ali se vidi... čak je bio vidljiv i na Google Earth...

  4. UMIREM
    LOLOLOLOLOLO

    Умри... Ололололо

  5. UMIREM
    LOLOLOLOLOLO

    Умри... Ололололо

    ovo si ladno ti ?

    Transferčina.

  6. Не знаш ме, тако да се трансфериши колико хоћеш...

  7. Прије пар година, када су направили кружни ток према насељу Лауш у Бања Луци, и док се народ још навикавао на правила, неко је на зиду исписао текст дужине петнаестак метара да се добро види: ''право првенства на кружном току имамо ми са Лауша''. Сад је већ прекречено. Штета, не могу наћи слику на нету.

  8. "JEBO VAS TUTANKAMON!" Sremska Mitrovica

  9. Na osnovoj skoli Ujedinjene nacije na Ceraku, napisan jos devedesetih:

    DEJNA SKALI NA MOLDERA SE PALI!

  10. Има у Краљеву, у Хајдук Вељковој чини ми се, квлтан графит. Стоји ту откад ја памтим за себе, само што је у скорије време нека будала урадила неки говњиви таг преко. Пише "Megadeth".

  11. @pacov ja sam iz KV-a, probacu da nadjem fotku.

  12. То би било до јаја, тај графит је квлтан.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.