Валдемаре, улоговаћу се вечерас око 10, 11 да проверим певете. Надам се лепим вестима.
И набијем на курац гмазине из САНУ! Ово је толико практична ствар и многима потребна, а њима вриште јајца. Уместо да раде на овоме, као и на граматици и правопису у електронском издању, да буду што доступнији, они одбијају готову ствар. На тацни је добили! Бедници.
Еутерпа, што се не спремаш за предавање? Вежбаш за Интернет, а? :)
Валдемаре, ако не волиш мушкарце, оно - баш никако, Еутерпа је једна лепа редхед 20-годишња студентикиња и моја врло добра другарица, све би учинила за мене... :D
И набијем на курац гмазине из САНУ! Ово је толико практична ствар и многима потребна, а њима вриште јајца. Уместо да раде на овоме, као и на граматици и правопису у електронском издању, да буду што доступнији, они одбијају готову ствар. На тацни је добили! Бедници.
Стивене, ставила је смајли, чисто да ти наговести како би она то драге воље учинила за свог колегу с факса. Еутерпо, знаш како има мало филолога на факсу! Негујте их и чувајте као мало воде на длану!
Хоћу и ја.
Спреман сам да ти попушим курац.
Bih ja. :)
Ja srecom dobih recnik pre ovih novih momenata, mislim da ne bih bio konkurentan Stivenu.
Pravda za studente književnosti i jezika! :D
Спреман сам да ти попушим курац.
Bih ja. :)
Боже, Еутерпо!
Džimi, ne projektuj se! :)
Џерико :)
Валдемаре, улоговаћу се вечерас око 10, 11 да проверим певете. Надам се лепим вестима.
Еутерпа, што се не спремаш за предавање? Вежбаш за Интернет, а? :)
Валдемаре, ако не волиш мушкарце, оно - баш никако, Еутерпа је једна лепа редхед 20-годишња студентикиња и моја врло добра другарица, све би учинила за мене... :D
Стока!
Stivene, ne seri. :)
Цццц, каква незахвалност...
Стивене, ставила је смајли, чисто да ти наговести како би она то драге воље учинила за свог колегу с факса. Еутерпо, знаш како има мало филолога на факсу! Негујте их и чувајте као мало воде на длану!
Samo da kažem da je rječnik odličan!
Naval'te, studentarijo! :))
Ma, vidi ti njih... Nema me sto godina i čim se pojavim na mene se okome. :D
Баш морамо? :)
Ma, vidi ti njih... Nema me sto godina i čim se pojavim na mene se okome. :D
Мора мало :)
Хипнос, шта си уписала?
Руски. Ти и Еутерпа сте на српском?
Аха. 'Начи сигурно ти неки предмет предаје "'начи преписујте с пројектора" Стефан? И Дајовић истраумирани?
П.С. Можда ми буде потребна помоћ следеће године око руског :)
Заправо, не. :) Имамо једног Стефија, али без пројектора.