Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ajde jos da su posteri dobri, nego su vnugo, dodje ti da se ubijes ako pogledas vise od 10 strana.
Sad ću ja to da sredim :) Trebala bi mi pomoć dva dobrovoljca za prijavljivanje.
Protiv, ceo sajt mora da radi lepo. Ako poseta ostane na istom nivou još koji dan, uzimam i treći server.
Preglasan si, zao mi je. Demokratska vecina je odlucila.
A pa dobro onda ništa, uradite tako kao što ste se dogovorili...
Ako stvarno uzmes treci server, metni postere na njega. Trebalo bi da se iskoristi ekspanzija sajta, i da se mozda prosiri sadrzaj. Npr. eksperimentalno uvesti MEME, MEMIJE (ili kako vec) kao poseban deo sajta. A naravno pratiti statistiku posecenosti. Mozda jos ponesto. Treba iskoristiti svaki skok popularnosti, mora se brzo reagovati, privoleti novajlije da se na sajt cesto vracaju.
Zbog sira i vojne muzike.
Slažem se u potpunosti sa Jerichom. Mislim da bi trebao iskoristiti skok posećenosti i u potpunosti privoleti novajlje da postanu redovni posetioci. Ako je ovo istina http://traffic.alexa.com/graph?c=1&u=vukajlija.com&r=6m&y=r&z=3&h=150&w=250&b=FFFFFF
Treba paziti i ne oterati ih :)
Pa dobro, EKSPERIMENTALNO ih uvesti. Ne mora to, ali ocito je da ti "instant sadrzaji" bolje prolaze kod novajlija nego definicije.
Očito.