Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Bio jednom, vido narod, slušo ziku, spičko pare, otrovo sam se ko pacov od svega i svačega, umal i da jebem i još mnogo štošta. Što se mene tiče, bole me kurci dal će ili neće više ovde da se održava. Jebo ih evropski standard i evropske cene, mrš.
Nisam ni ja neki fan, ali, 'lebac mu jebem, nije li divota videti Engleza ili Amera kako se kupa u sopstvenim fekalijama i provodi k'o nikad u životu, dok rodbina kući brine da će ga divlji Srbi zaklati i baciti na ražanj? :)
Nisam ja protiv EXITa nego onih koji ga vode, koji ližu ono što su srali letos. Čuo sam da je taj kao direktor dao ostavku, možda i dobiju pare sad, ako se ušlihtaju naprednjacima.
Najbolje bi bilo postaviti na celnu poziciju egzita lika koji je do sad drzao autoperionicu. Ovi su dosta vodili. Treba im se zahvaliti sto su ga stvorili i postavili na noge. Treba sad osveziti malo kadar. Sta koji kurac ima vise da uzimaju pare ti sto su to ni iz cega stvorili i veoma uspesno vodili. Postao si uspesan menadzer, ok bravo. Hvala ti na svemu a sad mrs.
volim i ja egzit i pratim ga od prvog. zadnja dva nijesam bio, ostaralo se. ali ako ne može sam da se finansira i ne treba da postoji. ništa što ne može samo da se finansira ne treba da postoji.
Daj reci da se zajebavas? o.O
Kako grad i drzava mogu od necega da ocekuju korist ukoliko u to ne uloze novac?
I zasto oni ne bi trazili taj novac ukoliko enormno pospesuju privredu jedne zemlje?
da li misliš da npr. holivud finansira vlada? neko uloži pare i zaradi. ili ne zaradi i propadne. i dođe neko drugi, bolji. i tako. ne vidim zašto bih se zajebavao. neka uzmu kredit, kao i mi ostali.
EDIT: ukoliko je sve kako kažeš, svaka banka će im dati kredit.
U odnosu na to koliko para Exit dobija od sponzora i ostalog, smešno je zbog koje se sume došlo do razmimoilaženja. Da je stvarno problem tih 88 hiljada evra, onda bi ceo organizacioni odbor podneo ostavku, protestvovao ili sl, a ne samo Bošković.
Ne, neka odu tamo gde ce im dati pare. Prosto. Nacice onog za koga misle da ce da ih finansira i nema ljutis. Ukoliko nemaju podrsku od nas gradjana koji smo poreski obveznici od koga bi trebalo da imaju? Prosto je. Daj mi pare, napravicu da i meni i tebi bude dobro, a ne ja dam pare i svima bude dobro. Pa zajebi. Jel bi ti pristao na to?
Potrebno je napraviti razliku između aktivnosti i organizovanja događaja koji donose zaradu od onih koji su čisto rekreativno-volonterske prirode.
pa tako sve funkcioniše. mada, čini mi se da je ovdje malo i politika umiješala prste. malo inat i tako. ali, nemoj da brineš, sve će se srediti, nikome nije u interesu da exit ode u hrvatsku. meni je svejedno jer više neću da idem, ne da mi žena :)
Dobro, naravno da je to glavni razlog. Ali smo ga ovde iskljucili. Opet i sa te strane ih razumem. Normalno da su se slihtali predhodnim vlastima a i nije im tesko s obzirom da je ceo festival totalno levicarski.
Mustaći, kako se kreću cijene? Koliko košta komplet a koliko jedan dan?
Rano je za cene.
Ma koliko je bilo prošle godine, to me interesuje :)
pa, s obzirom na rezultate glasanja čini mi se poreski obaveznici ne žele više da finansiraju exit. ma neka uzmu kredit, evo, ja ću im dat pare ako je to ovoliko koliko pominje Billy :)
Zbog 10 miliona dinara koje je država odbila da da organizaciji Exita je Bošković podneo ostavku.
Komplet bio 6 hiljada u pretprodaji, imao si popuste na indeks i sl.
Dnevna bila oko 3,5.
E to. Hvala Bili :)
Pa rezultati su ovi
http://img839.imageshack.us/img839/8505/izbor.png
Prvo je Vojvodina u globalu a drugo NS.
U tom čuču i leži grm.
aha, izvini nisam pratio izbore, komentar je bio više šaljiv, i smalji sam stavio. daće država pare, nije šašava.