Exit Festival

1. Ne, ne! Oni traže pare iz budžeta Srbije, ne Vojvodine. Daj ti rezultate iz cele Srbije. Činjenica je da vladaju naprednjaci svuda, pa i u tom Novom Sadu.

2. Pa verovatno je da ce dati, al verovatno malo ili nedovoljno. I tu nastaje novi problem. Imacemo glibavo govno od festivala ybog nedostatka para naredne 3 godine, popularnost istog ce da opadne i onda cemo tek da ga prodamo i to po 3 puta manjoj ceni nego sad. Nama je to u krvi.

3. Meni i dalje nije jasno da je zapelo zbog 88 hiljada evra. Toliko plate jednog izvođača na mejnu.

4. Ne, ne! Oni traže pare iz budžeta Srbije, ne Vojvodine. Daj ti rezultate iz cele Srbije. Činjenica je da vladaju naprednjaci svuda, pa i u tom Novom Sadu.

E tu dolazimo do ovoga
    http://www.vojvodinacafe.rs/vesti/exit-vojvodina.jpg
    postavljen u znak protesta zbog odluke Ustavnog suda Srbije kojima su osporene pojedine nadležnosti pokrajine.
    Da su dali te nadleznosti, pare se ne bi trazile od Srbije nego od Vojvodine.

5. A sad klošari traže od te Srbije, ponovo se vraćamo na moj prvi post...

6. A sad klošari traže od te Srbije, ponovo se vraćamo na moj prvi post...

Pa od koga da traze u ovom slucaju, kad se pare i dalje slivaju Srbiji?
    U sustini u tome i cuci problem na relaciji Vojvodina-Srbija. Kad treba da se da-ne moze, a kad treba da se uzme-nema problema.

7. Al ima i druga stvar, Vojvodjani kao da polude kada se dohvate neke funkcije, 15 godina sam izlagao na Novosadskom sajmu, jebote tamo se i portir prti kao da je general, i to mu prolazi, da ne pricam o menadzmentu samog sajma...
    Obican pandurcic se uzivi u ulogu kao da je Eliot Nes, a kad naidje na tvrdo samo pocne da se znoji i muca pa, pa, pa...
    Canak je bas primer do jaja.
    Ali najgore od svega je sto narod (veliki deo) to trpi i dozvoljava.
    I ta prica sa parama uvek prolazi, a lansiraju je upravo oni koji pare i uzimaju. Svi paori su u kurcu sa parama, a kad ih lepo nateras da izloze kako su se uvelili u govna, i ono ti lepo kazu da su dosili u tu situaciju uzimajuci novac, seme , naftu i djubrivo UNAPRED i ugovarajuci cenu UNAPRED od lokalnih preduzeca za otkup, a racunajuci da im zarada budu subvencije koje treba DRZAVA da im da, a koje im taj isti otkupljivac obecava... I sta?
    Dao bi ti ja sine, al nas drzava jebe, vidis kako je malu otkupnu cenu dala...
    I onda drzava otima Vojvodini pare... Ona otima SVIMA, gde koliko moze.
    A ovo sa EXITOM...
    Ovi su ocajni jer ce da ga popuse, i cine sve da zatalasaju narod, a ovaj sto je dao ostavku se lizao sa njima, pa da im pomogne i to je to. On je ocigledno bio sposoban, ali ici ce to i bez njega. A mozda se i vrati.Tako otprilike.

8. sranje festival.promocija urbanih nvo pedera i ruznih nvo riba.strendzerima je banja,lokalcima sranje.posetioca iz novog sada sve manje.kamo srece da ga izmeste odavde,da ne moram da ih gledam.

9. Možda i najveći negativni aspekt EXIT-a je taj što je ona "Druga Srbija" u njemu videla priliku za žestoku eksploataciju i promociju. EXIT je postao levičarska Guča.

Whatever, prošle godine su imali izuzetan line-up, to stoji!

10. nikad nisam bio na Exit-u, nikad nisam bio ni na tamburici dok je bila u Deronjama što je pet kilometara od mene, nikad nisam bio ni na bir festu, ali sam bio u Guči dok je nije preuzeo Kockoglavi i njegova bratija - dakle, dok je to bio srpski festival trube, a ne proevropski ciganski vašar

što se mene tiče, Exit služi samo za zgrtanje para određene grupacije koja do pre 12 godina nije imala ni za novi kondom nego je prala prethodno korišćeni - ako država mora plaćati festival neka ga država i organizuje

11. sranje festival.promocija urbanih nvo pedera i ruznih nvo riba.strendzerima je banja,lokalcima sranje.posetioca iz novog sada sve manje.kamo srece da ga izmeste odavde,da ne moram da ih gledam.

Šta me briga za NVO... Ja idem da slušam ono što volim. Jeste da nemam uvek para za to, ali gledaj računicu: da bih recimo slušao Bad Religion, morao bih da odem do Budimpešte, gde bi oni svirali jedan jedini koncert, a za iste pare na Egzitu zakačim još nekoliko dobrih bendova i plaćam put do NS umesto do Budimpešte. Eto npr.

12. eto,mene briga za nvo.sere mi se od svih ekstrema,nije mi bitno na koju ce stranu ce da odu.ja odem na festival dzabe,a pljujem ih.stvarno sam picka.

13. A ne znam, zaista zašto Srbi moraju da uvuku politiku u sve u pičku lepu materinu! Pa kad bi nekome propao pod u javnom čučavcu i on se udavio u govnima, otkrilo bi se da je bio član neke stranke. Pisalo bi u novinama: PETAR PETROVIĆ, ČLAN LDP, UDAVIO SE JUTROS U GOVNIMA! Pa onda: POSTAVLJA SE PITANJE KOLIKO SU DOMAĆI ČUČAVCI BEZBEDNI! Pa još: SA OVAKVIM ČUČAVCIMA - NEĆEMO U EU! Pa: LDP ENERGIČNO TRAŽI ISTRAGU O SMRTI SVOG ČLANA PETRA PETROVIĆA. E, jebite se malo.

14. Nema tu politike Valdemare - samo privatni lopovi s jedne i državni lopovi s druge strane. Nejviše najebe lik kao što si ti koji samo želi da odgleda i//ili odsluša omiljeni bend...

15. Nejviše najebe lik kao što si ti koji samo želi da odgleda i//ili odsluša omiljeni bend...

Nisam baš nešto primetio da sam najebao... Jedino što su me jednom na povratku kući tamo kod železničke prebili i opljačkali lokalni đilkoši narkomani, ali to se valjda ne računa?

16. mora da si nešto delovao raspoloženo, mene još nikad nisu opljačkali :)

17. Odvojio sam se od krda, pa su me skolili kao hijene. Još pizdim kad se setim...

18. Ide li ko ove godine?

19. Ja ću ići, makar na Prodigy..a probaću na sve dane,ako skupim za kartu,taman mi se ispiti završavaju za početak exita

20. Ja ne idem.
    Pre bih na Guču.