Exit Festival

1. Pa posrpski se kaže Egzit, ne može nikako drugačije. Ako ćeš po engleskom onda piši Exit, ali Eksit ne može nikako.

2. ma koji vam je više s tim, usred srbije se pola riječi drugačije izgovara u svakom dijelu zemlje, a kamoli u zemljama sa engleskog govornog područja
    naravno da može oboje.

3. srpski se to kaže izlaz, a eksit ili egzit je svejedno sranje ;)

4. Pff Eksit ne zvuči ali ajde. Mislim nisam čuo Engleze i Amere da čitaju Eksit ikad.

5. Navedoh primer taxi-taksi-tagzi, al nema veze. Predajem se! Nemci, streljajte me :)

6. sva sreća, pa su to jedine dvije riječi sa "x" u engleskom jeziku :)
    edit: eto, ja sam milion puta čula za taj čuveni taksi da izgovaraju "tegzi", u filmovima/serijama

7. britanci izgovaraju eksit, ameri egzit, japance boli tuki

8. Како једине две речи, шта је пиксел?

9. tačka na ekranu

10. i was being ironical, my dear watson

11. Sarcastic, sarcastic.

12. sva sreća, pa su to jedine dvije riječi sa "x" u engleskom jeziku :)
    edit: eto, ja sam milion puta čula za taj čuveni taksi da izgovaraju "tegzi", u filmovima/serijama

seks? :)

13. ne sasvim isto, mada blisko ;)

14. A nemam pojma za Egzit-Eksit, ovi moji Englezi kažu Egzit. Ili sam ja utripovao to sad, nemam pojma hahah. Može oba vrv, kenjam ja.

15. Није битно како се каже, битно је да је то скуп наркоманштура распалих и секташа, слично вукајлијашком окупљању, само доста масовније.

16. i mi nismo baš toliko raspali

17. Добро, ал наркомани и секташи јесмо.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.