Exit Festival

1. Šta, slomio nogu?
    Nikad neću zaboraviti taj krug 2009., ne znam kako sam živ ostao, zato sam se sada iskusno sklonio kod drveta.

2. Ја идем само због тога. Чак сам и правио круг.

3. el ste jebali nešto tamo?

http://youtu.be/ukxlMKGY-2w

el bilo ovoga? kako niste?

4. Da li ima neko da bi izdao stan u NS za vreme egzita jednim (malim) izvodjacima i po kojoj ceni? Treba da je u nekoj normalnoj udaljenosti od festivala. Ne detelinare, sateliti, nova naselja. Da grbavica, centar, podbara, limani, petrovaradin..
    Jos javim na koliko dana bi to bilo narednih dana. Neka pusti pvt.

5. Ја се цимам да скупим за карту, видећемо.

6. Ја идем. Него и ја тражим стан. Пезосу не верујем опљачкаће ме док будем одсутан

7. Пезос ће ти наћи стан од оног друга што му смрди курац на километар.

8. Jel volontira neko ?

9. Je l' zna neko za neki smještaj za dvoje? I dobro bi bilo da ne košta koliko bubreg

10. hahah frenki i jeste od tog lika gajba hahah, al izdao ga je nekim jadnim ribama nisu ni svesne kakav ih pakao ocekuje zbog smrada njegove kite

11. Pa je l' su iznajmile njegov stan ili kurac?

12. isplativije je uzeti gajbu na mesec dana nego ganjati smestaj na par dana.
    dobro,kenjam ja,al uz dodatak malo kinte moze covek biti mesec dana.mada,ne treba,ima nas vec ko govana.

13. hahahah pez,ko je taj domacin...stan sa popustom + domacinski miris

14. sanitarni, koji komadant ce da ti izda stan samo na mesec dana?

hahah oll, onaj lik sto mu smrdi kita odma 5 minuta posle tusiranja

Pa je l' su iznajmile njegov stan ili kurac?

iznajmljuje stan, al verujem da ce pokusati i svoj zagoreli kurac da izdaje

15. zasto ne bi?leto,otisli studenti.stanovi zvrje prazni 2 meseca,a ove iz informatike zabole kurac sto tu niko ne zivi.uostalom,ima zgrada gde se izdaju stanovi za vreme raznoraznih skupova,a i imas ljude koji zive godinama tamo kao podstanari.velika zgrada,puna stanova.

16. da, al poenta je sto nece niko za mesec dana da pusta nekog, i onda da rizikuje da u medjuvremenu naleti neko ko bi ostajao duze....plus sto recimo u petrovaradinu je to nemoguce jer nema sanse da ce neko pred exit da izda stan na mesec dana za normalnu cenu kad zna da ce za exit moci da dobije za jedan dan toliko koliko bi dobio za ceo mesec...nisu ni oni sisali vesla

17. nema sada velikog rizika da neko naleti za stalno.to su studentske gajbe koje se izdaju od kraja avgusta do jula.nikad vise oglasa za izdavanje gajbi nego u julu/avgustu.imas mesec ipo-dva praznu gajbu.uostalom,kao sto sam vec rekao,postoje ljudi koji izdaju gajbe na krace vreme.ne govorim za petrovaradin,vec generalno.dok su sajmovi i ostale razne manifestacije.kada bi se udruzile pare 2 osobe koje hoce da iznajme gajbu za vreme trajanja egzita,dobio bi para za gajbu i da platis troskove.jos malo da dodas za troskove.

18. Oce neko kartu 5000?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.