Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
не озбиљно ако неко оће нек се јави у пвт
спојићу вас с ликом који продаје карту
само нек се јави
Ljudi, imam komplet karata, je l' zainteresovan neko?
danas rudimental, imali prenos gde?
rtv 1 mozda.
http://www.youtube.com/watch?v=QK3xBRnw9DQ&feature=youtu.be
Lajv skrileks sad
skrileks gowno
kostato
koja gomila smorenih ljudi, pa jace bude kad se zapiju dva coman ispred drakstora hah
bas je :\
al sam ga fakticki ja doveo. :D
Radio sam neke ankete..i da bi to sto pre odradio... lazirao sam jedno 20 od 30 i na jedno 15 sam napisao da ocu da cujem njega :DDDD
Kontao..klinci se loze na to pa ajde...
jedino gore od ovog je fake kraftwerk petshopbojs
Је л' оно био тролфејс на видео биму? Маму ти јебем, моју си Србију дошао да тролујеш.
dabstep je za daunowce
Kitu...pret shop ojebali... ali dzaba im kad je STROMAE izdominiiiiiirao. Platio bi koncert njegov ponovo.
pederchine u jambolijama wanabe kraftwerk
we are the faggots pam pampampam
https://www.youtube.com/watch?v=sa5fFDl3oI8
Ovo na pocetku, la la lalala, ta ta tarata
Oplako sam....
A kod skrleksa se izgleda samo ljuljaju nesto....
Kolko sam ja video po lajv klipovima, Stromae se raspada, a pritom sva muzika ide sa plejera. Karta za sve ove performanse što se puštaju s kompa treba da bude maksimum petsto dinara. Znači, Skrileks, Karl Koksovi, Stromaj, kojekakvi LMFAO-i zvuče deset puta gore uživo: nema razloga da ih slušam, a tek nema razloga da platim da ih slušam. S druge strane, imaš bend Bruna Marsa koji je iz te MTV priče i gde se deset ljudi na sceni morževski znoji i jebe svirkom, pevanjem i plijenjenjem i takve sastave treba dovlačiti na egzit, no homo.
pederchine u jambolijama wanabe kraftwerk
hahahah
kraftverk lupa smežuranim sedamdesetogodišnjim mudima po ljudima
bruno mars jebe zluzawim puzhem u tinejdj pichku