Exit Festival

1. ljudi su nedovoljno pijani toe problem

2. Tačno ko ona svadba gde su puštali best of Partibrejkers cd

3. al odem na ovaj exit cet i vidim koja muzicka nepismenost mladima oprastam al sta je sa matorim konjima

4. ljudi kontaju da ce jebati pa im je muzika dojaja poizsovete se al shvatice kad budu hasali burek kod futoshke da je zivot sranje a akrilekd gowno

5. hehe kolko mi ovaj skrileks ide na kurac, pa mogu ga slušati kad oću samo upalim štampač аџааџаџаџ

6. vrati se u ameriku zglobex џааџаџаџ

7. naturoflex ЏАЏАЏААЏЏА

8. ko dade ovoj dileji miksetu kako se već zove ono sranje, pa Dj Džamija je za ovog Skrileksa Betoven aahahha

9. i ladno su ovi sa Egzita platili više od 150 dinara ovom naduvanom mongoloidu. loša investicija dečaci

10. dj džamija vrati se sve ti je oprošteno

11. hahahaha didžej džamija, umro sam, e to je za mene parada trola

12. bolje da su rošavog hardwella doveli nego ovog kmeta

13. Tačno ko ona svadba gde su puštali best of Partibrejkers cd

e da znas radje, original

14. Dexhko sa likom RADASHINA se razume u festiwale OPA

Znanje

15. sve nesto kontam da je egzit u teskom kurcu.sinoc prazan most.kada je egzit,most je non-stop pun.jos je pre bio prepun dok su bili oni meckari na njemu.dok nisu ukinuli svaku mogucnost da se jos i neko ogrebe.na keju su se culi egzit i jedan splav gotovo podjednako.gruvanje se uvek pre culo po celom gradu.veceras bi trebalo da idem gore,al jos cu videti.malo mi frka zbog svetskog.doduse,prethodna 2 finala svetskog sam gledao gore.niko od raje koja je isla ne ide,a oni koji idu ne znaju ni da se igra dbalfu.jos cu videti.mada,ove godine ok program.nema na onom mejnu nista,pa ne mora covek da se cima kroz marvu.kuliras na fjuzanu i ne ides dole do mejna ili dzankoza arene.

16. realno je elektronika krsh ove godine. drugo me ni ne interesuje. mozda jedino fjuzhn. nisam ni gledaoa ko je tamo ove godine.

17. jedino mozda detman da se izdvoji kao dobar, jebo vas vishe koks nubare samo njega znaju

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.