Exit Festival

1. gotovo svetsko sad da se bacimo na exit..

2. pocela pljuscina.a i da nije bila,verovatno ne bi isao.

3. jutros dolazim sa posla oko chetworke i widim na exitovom strimu pustili nastup sub focusa jbt koje dubstep govno
    kolko je dnb odlichan muzichki pravac tolko je dubstep losh... pa dovedite ltj bukema i mc conrada ponovo il ronija sajza
    shto se tiche dance arene mnogo loshe kombinacije djeewa tipa dowedu detmana i kloka a onda neko drugo veche afrojacka gownurdiju pa nije vam to foam fest
    mejn bi realno trebalo zatvoriti mislim pet shop bojs cijuchu na otvaranju
    fjuzn nisam ni gledo ko je bio tamo al kontam da je tamo bila najbolja zajebancija

4. jutros u ulazu ispred komsijinih vrata zateknem dva pedera kako sede na stepenicama i krljaju se jezicinama... nisu me skontali da ih gledam, ovaj jedan unezveren, a drugi ga krlja jezicinom...inace moram priznati da mi je ovo prvi put da vidim uzivo pedere da se krljaju

i ja pridjem, lepo kazem sta radite tu...odma pederas poceo ''ja ne znam sta ste vi videli, samo sedimo decku je lose..''

reko aj ustanite i izadjite napolje....ma sta je problem, u cemu je problem samo sedimo decku je lose, reko vodiga u hitnu, hitna ti je preko puta zgrade na dva minuta, sedite tu coveku na vratima

i kad su izlazili usledi njegov komentar koji nisam skontao sta je trebalo da znaci ''mi smo iz beograda inace''....

iznenadjujuce sam lepo reagovao, bas zato sto su topla braca u pitanju, inace mi iz komsiluka neretko palicama docekujemo sknavce, jer udju u ulaz i bukvalno seru pisaju i bacaju uloske krvave tu ko ona stoka najgora....mesec dana smrad govana i pisace ne moze da se spere od stoke

5. Bio juče, ubio se ko životinja

Onaj beogradski sindikat treba zabraniti koja je to gomiletina džibera

6. NJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SINDIKAT

Majmuni, bolje da su bajagu dovukli na mejn nego te poluretardirane grupe jebali vas englezi prljavi da vas jebali

7. OĆEMO DEJANA CUKIĆA NA EGZITU I U GUČI!!!!1

8. dejmon bio ok skroz, ladno sam čuo istvuda uživo, usralo me.

9. Majmuni, bolje da su bajagu dovukli na mejn nego te poluretardirane grupe jebali vas englezi prljavi da vas jebal

прц, бајага био у косјерићу

10. Ne želim da idem na Sea dance, želim ovo (njima dapače).

https://www.youtube.com/watch?v=idjyusDUGSc

11. od kad do kad je ovo sranje u budvi? i gde ce biti u budvi?

12. Od 15. do 17. jula, na plažu Jaz u Budvu.

http://seadancefestival.me/

13. danas,sutra,prekosutra.na jazu valjda.

14. e majku im jebem kako se toga setili

15. exit ovo egzit ono. Baš mi drago što je kiša padala u ns tih dana. Nadam se da se masa porazboljevala.

pozz za masu sa ehita

16. Znam lika koji se toliko opjanio bio da nije mogao naći izlaz na EXIT-u haha.

17. dejmon bio ok skroz, ladno sam čuo istvuda uživo, usralo me.

Malo je smorio s Blurovim stvarima, nije mi to muzika za festival, ali na svaku stvar od Gorillaz sam dušu ispuštila od sreće
    I moram da kažem da je ona dens arena jedna kurčina od stejdža, kakvih seljaka se tu skupi ja ne vjerujem. Jedino su mi one ribe što igraju zanimljive

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.