Exit Festival

1. ала ће да се прже зашиљене љуте цигарете на реге стејџу на сиденсу уххххх

2. "ЈЕДНОГА ДАНА НА ЕГЗИТУ МАЖЕМ КОКАИНА НА КИТУ
    А У БУДВАМА ДРУГОГ ДАНА ПАЈДО И МАРИХУАНА"

3. Sidens je gej, prashina jebe, pesak ne

4. Sidens je gej, prashina jebe, pesak ne

+ 1324588

5. немате ви појма

6. Tuljane, elektronika je gej i tamo se pojede više droga nego uz zvuke metalika, a vidjeti muškarca kako pleše uz to govno, koje nije odsvirano rukom, krajnje je pogubno za plodnost. Ovo je ples:

https://www.youtube.com/watch?v=ahoJReiCaPk

I ovo je ples:

https://www.youtube.com/watch?v=KXCiLub8DZg

7. Prodaje li neko karte za 11.jul ? Isao bih na velikog Manua.

8. љољ плес хахахахахахахха плес ахахххахаххах

но чињеница је да сиденс пиша по егзиту... ако невидим макар 37 излетелих пички из гаћа дрогираних енглескиња ништа нисам урадио :(

9. mozda idem u subotu na manu chaoa,odbio sam karte za petak jer me ne interesuju oni sto tad nastupajaju ko su oni koji kjuras haahha...

10. JBG, Oll, meni je Manu Chao bio draži dok je svirao u Mano Negra. Ako odeš, preljep provod. Uskoro palim za N. Sad, lep pozdraw!!!!

11. Neću ni ove godine ić ali za one koji nijesu upoznati sa njihovim djelom samo ću da kažem da su "Eagles of death metal" odličan rock'n'roll bend u old skul fazonu.

EDIT: Čekaj... Marina Perazić i Ničim izazvan nastupaju na EXIT-u?

12. govna idu na exit a ovi normalni na beer fest 23. avgusta

13. normalni (sirotinja)

14. Ako nisi bio gore, komentar se ne računa.

15. andjelko zashtitniche moj, ako si vecheras na tvrdjavi javi se da se ljubazno isprichamo

16. Nisam, propuštam ove godine, gledaću vatromet sa keja. Želim lep provod i neku strankinju ekipi koja ide.

17. Hvala anđelko na lepim željama i sobzirom da sam ja mađar hvala ti na jednoj solidnoj srpkinji

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.