Pucao na komšije jer su se glasno smejale
  • Najlon-kesa

Kao što i sam naslov teme kaže, desilo se upravo to! Pucao je na komšije. Naravno imam link kao potvrdu priče. http://www.24sata.rs/vesti/luda-planeta/vest/pucao-na-komsije-jer-su-se-glasno-smejale/1574.phtml

Zašto je smeh nekom smetnja, zašto neko mora da bude ubijen? Lepo kaže poslovica "Ko se smeje zlo ne misli" a Bugarin je pucao, pucao u nevinoga koji se smejao. Zašto se ovo dešava? Kako ovo sprečiti? Pomozite mi da shvatim, bio bih vam zahvalan. Ovo se jeste desilo u Bugarskoj, ali to je tu do nas, možda dođe i do ovde.

Bez spema.

• _

Možda je čuo da je smeh zarazan

• Cara™

hahahahahahaahah, ahahahahahahahahahah

Ova je dobra.
    islim da ima veze sa onim što ej kod Bugara da ne i ne da, ono klimanje glavom. Tako, verujem da je kod njih i smeh u stvari neka vrsta hejta a plač zapravo zadovoljstvo.
    Ispravi me ako greshim

• Najlon-kesa

Moguče Caro, mudro zboriš... nisam tako razmišljo al je vrlo moguče

• Cara™

Deluje logchno, ne znam shta bi drugo moglo biti, osim ako nije bijo ljubomoran na njih jer imaju bolja kola olololol

• Zmia

Можда су се смејали њему што је сиромашан. Сиромашни људи се љуте кад им се смејеш због тога.

• Hugocavez

Љуте се?? У јеботе, сад су ми јасније неке ствари.

• Cara™

Сиромашни људи се љуте кад им се смејеш због тога.

Zbog toga i jesu siromashni, nikako da nauche. Nubare kad nisu eX3ica.

• Francky Delevra

Siromašni se isključivo nabijaju na kolac. To svi znaju. Znači nije zbog toga.

• Zmia

Zbog toga i jesu siromashni

Мислим да је овај сиромашан првенствено због тога што је Бугарин.

• Petar Pan Pezo$

i Azis je Bugarin pa nije siromašan.

• Cara™

Koji sterotipi vama vladaju. Stvarno niste M@tzkitz@ LoL shalim se

Prvo, Bugari su daleko daleko bogatiji nego Srbi, jer su u EU a tamo je, kao što vidite na tv - med i mleko. Drugo, samim tim ne mogu da budu siromashni, barem ne iz vashe perspektive.

Ja mislim da lik nije bio Bugarin.

• Hugocavez

Ја мислим да је лик био Србин из Лакташа, а они Бугари.

• Zmia

Царо, из моје песрпективе могу јер сам богата, за слепачку перспективу остатка србије ме заболе курчина.

• _

Можда су се смејали њему што је сиромашан. Сиромашни људи се љуте кад им се смејеш због тога.
    http://www.youtube.com/watch?v=4UvkiTu4-j4

• Cara™

Koji skenj. Nisi mi tako delovala nikada, stvarno sam mislijo da si kool.

Da ti ja kažem nešto, sve te tvoje pare ne vrede pišljovog boba (ako ih uopšte i imaš) pošto sam čuo da si prava nubara i da nisi eX3ica U STVARNOME ŽIVOTU.

• Zmia

Da ti ja kažem nešto, sve te tvoje pare ne vrede pišljovog boba (ako ih uopšte i imaš) pošto sam čuo da si prava nubara i da nisi eX3ica U STVARNOME ŽIVOTU.

Ovo si mogao da chujesh samo od nekog nekool sirotana što nema ni za chivas nego pije neku brlju od koje sve vidish iskrivljeno. Pali.

• Cara™

NJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII nubaro jedna. NE SIKĆI NA PANDANA!

• sc

Ja se često cerekam u 4 ujutru na Vukajliji gore nego hijena, pa mi komšija sa bušilicom u 9 ujutru to lepo vrati sa kamatom. :(

• Zmia

надам се да ти комшија није сиромашни бугарин иначе има да ти разбургија чмар једном.