IMAMM JED NO PITANJE...ZASTO MI OvI SLEPCI STALNO BRISU POSTERE SA SAJTA...VEC 2. POSTER MI SKIDAJU ??????????????
Brate, mislim da je zato što nisi platio ktitor.
ahahaha :D
pa brate ja sam nov...nisam znao...znaci moras da platis ???
Da, vidiš da imam preko 250 defki, kada si ktitor neće da ti obrišu. Drugačije te gledaju.
Mora, i mora stalno da ti bude aktivan, znači svaki mesec po 200 dinara i mo'š čak i da brišeš postere!
kolko ?
Da, onda možeš sam da brišeš psotere i nema lmita, a plus nekada i ti možeš nekome da obrises poster ili defku.
Ne moraš da platiš samo moraš biti duhovit. To Cara mora da plati zato što je kreativan k'o kramp.
Edit: lolololo
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
IMAMM JED NO PITANJE...ZASTO MI OvI SLEPCI STALNO BRISU POSTERE SA SAJTA...VEC 2. POSTER MI SKIDAJU ??????????????
Brate, mislim da je zato što nisi platio ktitor.
ahahaha :D
pa brate ja sam nov...nisam znao...znaci moras da platis ???
Da, vidiš da imam preko 250 defki, kada si ktitor neće da ti obrišu. Drugačije te gledaju.
Mora, i mora stalno da ti bude aktivan, znači svaki mesec po 200 dinara i mo'š čak i da brišeš postere!
kolko ?
Da, onda možeš sam da brišeš psotere i nema lmita, a plus nekada i ti možeš nekome da obrises poster ili defku.
Ne moraš da platiš samo moraš biti duhovit.
To Cara mora da plati zato što je kreativan k'o kramp.
Edit: lolololo