Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pored toga što sat na Vukajliji traje 45 minuta, a dan (otprilike) 2, pa se izgubiš dok provodiš sate i sate na njoj, ne znaš ni kada je šta napravljeno, a tek koliko si dana za kompom.
Primer od pre minut:
Video sam je pre par dana.
Mislim da sam stavio i u omiljene.
Jesam.
"Definisano, juče".
Šta koji kurac?
:pomeraj miša na "juče" potez:
Sun May 15 20:49:34
:pogled prema današnjem datumu:
Pre 2 dana?
Predlažem da se sat postavi na racionalnih i normalnih 60 minuta (ne mogu ni da zamislim kako je došlo do ovog baga. Pa nismo u školi), a dan da se postavi na 24 sata.
Sve nakon 23.59, da pređe u juče.
Znam da je glup i nepotreban predlog, jer bi to ionako trebalo tako da radi, ali vratimo se u normalu, jbt. Počeo sam da gubim osećaj za vreme.
Ma nek ukinu vrijeme, koj će nam kurac....
Ja sam mislio da se mi borimo protiv bagova, a ne za njihovo poboljšanje.
Лоло Брусе. :))
Ја сам за, иако није неопходно али ето. А ти, Стефане, потражи стручну помоћ ако већ губиш осећај за време. :)
Sad svugde umesto ''malopre'' piše ''pre 10 minuta'', šta li si sad uradio?
Nisam obratio pažnju - da ne fali neki mod možda? :))))
Као да је битно шта пише.
Ево видим сви на мод форуму се слажу са тобом Стефане...
Nema Džankija :) Kod mene je sve ok. Namesti na kompu vremensku zonu kao što treba.
Imam dojavu od Dzankija, i on je za ukidanje vremena. Iz dvojke u keca.