Prijava

Сјебо си се Кајзене, није ти то требало.

Прелистах првих десет страна сад, то је око 50 постера, ниједан ни курца вредан, све за јебени бал ретарда. А као то јебе маме, постери привлаче рају. Па привлаче дауновце проклете, који мисле да окачена сиса или онај распали Новак има да им набаце појене па ће моћи да дркају курчину јер су у плусу 70 имагинарних гована.

Аман, давно је прошло време кад су људи правили постере који ваљају. Или их укини или набаци неку опцију да се прављење постера плаћа, па ако неко оће да подели са нама његов идиотизам, а он брат нек плати. Ето.

Сјебо си се и то гадно. Нема К од квалитета више, а и дефке трпе због тога и то се сјебало. Све то отишло у курац. Ето.

Тешко, јебига, то привлачи људе. Видим сад сви почели да лајкују са фејса. То је сад као кул.

како ми је драго што је неко исказао све оно што је кипело у мени данима, и што сам у најскоријем периоду хтео да избацим из себе.

јбга Млатони, а некад је било дојајно да одеш прелисташ постере и сви супер, па ја сам на сајт дошао кад их није било више од 20 иљада, и сваки сам прегледао, свих 500 страна, и ниједан није био шит. САД СВЕ ГО КУРАЦ, МА ГОЛА КУРЧИНА!

Нема више ничега на сајту осим постера, дефиниције морају да се форсирају да се организују неки ретардирани конкурси да би се као читале... го курац, баш попиздех

kaizene ukini ono sto ti donosi pare.

da bas ce te poslusa....

Đaba peniš
Evo ti deo prepiske između Kajzena i mene, sa ktitora
JA

Ja pevam ako skupim 20 poena na definiciji, a na posteru izrokam 120 iz ruke. Posteri zbog kojih trpi i sajt i mi, jer se rokaju govna koja ovaj MALI broj modova ne može tehnički da odradi i pobriše.

KAJZEN

Posteri (pa i ovakvi kakvi su) finansiraju sajt u mnogo većoj meri nego ktitori i pre bih se ktitor naloga odrekao nego postera.

нисам ни мислио да ће да ме послуша, ал онда нек размили мало да ли продаје своје идеје које је имао кад је све ово почео због јебених пара. Па ја кад видим да се неки уметник прода за паре повраћа ми се. Тако је и са овим. Продо се за паре то је евидентно. И сјебао је сајт. Е сад нек тражи по пола сата постер за фејс, јер је за то добио паре.

Најбоље да се не обраћа пажња на постере, тако има најмање нервирања. Ја сам нпр ту због дефиниција, постери ме не занимају. Можда некад погледам одабране, а и међу њима има доста срања. И има много плагијата. Али, шта да се ради, каизену одговара због посећености сајта.

брате ја сам сад после ко зна колико отворио постере и рекох горе 10 страна ГОВАНА, е сад, да сам наставио прелило би се. Јебем ли га.

Маро то сам видео тј чуо за то, јбга, ипак се продао....

Najlon iskuliraj. Kako možete da mu kenjate što uzima pare kad mu sami dajete za ktitor...

ма да, ае лок...

Докле год су одвојени од дефиниција, мени не смета. Кад буду почели да се бодују постери, прелазим на њих. Лололо

Fejze, brate, ja u poslednjih par dana odem, nalupam po deset strana minusa i za defke i za postere. Jebiga. Ošlo sve u kurac, ako me razumeš.

поштено, и дефиниције су усране. испуне квоту за постер, па онда дођу мало да серу и овамо.
МОЈУ СИ ВУКАЈЛИЈУ ДОШАО ДА КВАРИШ, ПОСТЕРЏИЈО??

пишу се говна. треба још два'ес модератора, да се ово мало доведе у ред, да се срања чисте на време.

осећам се тако лепо кад натрчим на неку добру дефиницију, гре'ота.

Reme pičko hejterska...Ja imam 633 definicija i 428 na groblju, a 0 postera i rečima NULA...to me jednostavno ne zanima, jednom mesečno pogledam one odabrane i to je to, jebe mi se za prostere i posterDŽije. Samo i dalje mislim da su posteri uzrok sve češćeg bagovanja sajta, nek' to sredi kaizen i biće super.

Postere ne gledam ima pešes meseci, zaboravio i dima to.

Posteri su realno losi, tj. ima previse decurlije koja ih pravi po principu "smesna slika - evo neki komentar - eto postera". Moraju se brisati drasticnije, bar 80% njih. NAROCITO posteri sa aktuelnostima - Djokovic, Krkobabic, statijaznam.
To je resenje, onda nece svakome ni padati na pamet da svako govno od slike uz govno komentar kaci sa ambicijom da to bude poster.

A da zabranimo kačenje i postera i definicija na jedno mesec-dva i da za to vreme samo listamo one starije?

ригорозније брисање, и редовна контрола, мислим да би то могло да одради добар део посла.

да се организује један тим људи са укусом, који ће да сасеку срање у корену.
могу и у смене да се поделе, јебем ли га. првих месец дана ће сигурно бити јако напорно, а после ће се и те "постерџије" опаметити. јебига, скине му се једини "постер" који може да објави тог дана, и након 10-ак таквих, опаметиће се, па ће мало размислити о следећем. ако неће, нек' иде у пичку материну, такви нам и не требају.