Prijava

hajde ovde napišite koja mesta volite da posećujete kada jedete "s'nogu" te da se ustanovi par najboljih izbora za svaki grad i onda da se po nekom nasumičnom pravilu određuje kog dana da se ide gde i tako da se vukajlijaši sreću, ali ne i upoznaju, već samo prolaze jedni pored drugih i unose istu hranu u sebe. Vremenom će se iskristalisati ko je ko ili će bar postojati neki nagoveštaj, te se tako prirodno može stvaroriti nešto čudno.

bez serekanja, koja mesta u kom gradu volite.

Hahahhaha. Ova tema valja...
Eh, ovako. U NSu jedem mahom u menzi, ali s vremena na vreme sam u Food House-u, u studentskom gradu. Postoji i dobra rostiljnica na bulevaru Kralja Petra I, "Fenjer". Ima i dobra prekoputa "Spens"-a, "Banjalucki rostilj". Eto, tamo sam ponekad...
I ne, necu vas castiti kad se budemo prvi put videli. :DD

Ja ne jedem "s nogu", eventualno ako sam u gradu ceo dan skočim do neke pekare ili maksija, ali to je retko. Ali zato sam u stanju sate da provedem na kafi. Tačnije, u stanju sam da živim na kafi. Pa eto, ako želite da me sretnete, tu sam ja negde, muvam se u krugu dvojke.

Не једем с ногу, јер храна која се може наћи у "с ногу" радњама садржи углавном онолико грама У.Хидрата колико бих касније сати провела "на води". У стању сам да трпим глад сатима, уз Росу :)

На углу Устаничке и В. Илића има одлична пекара ''Нешић'' са одличним буреком. Волим и да поједем добар хамбургер, али то у Београду не постоји, пошто у београдким пљескавицама има свега осим меса, па није ни чудо что се ЈТУ-у гаде. Ко није пробао Нишке или Лесковачке пљескавице, не зна шта је месо. Тамо за 150 кинти можеш да купиш огромну дебелу bad-ass гурманску пљеску и да заиста осетиш квалитетну свињетину унутра. У Београду за те паре добијеш пљескавицу од соје дебљине 5 милиметара. И никаква је хигијена у београдским хамбургерницама.
Једино се можда Даф мало издваја, али је и он јадан у поређењу са југом.
Не знам, углавном гледам да унесем што више калорија кад једем негде ван, тако да... Што обимније и дебље, то боље.
Мек нећу ни да помињем. Имају само добар кромпир, али кад се погледа квантитет... Вежи то мачку о реп.

Е, да, у пекари поред Музеја, у улици која спаја Плато и Трг, праве одличне калцоне.

Ima na Karaburmi kod okretnice jedan zuti kiosk,jebem li ga kako se zove,prave neke debele pljeskavice.Ima da se najes za 140 dinara.A ima i punjena od 200....

U Vojislava Ilića ima prodavnica Zlatiborski proizvodi prave sendviče sa pršutom i kajmakom 160 din. fenomenalno. Za burek pekara Trpković ima na Dušanovcu i u Nemanjinoj. Roštilj u BG za mene nema, tako ko hoće da proba najbolju pljeskavicu može da je nađe u Leskovac kod Bibca! A od jela kafana Kalenić ima odlične škembiće!