U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
hajde ovde napišite koja mesta volite da posećujete kada jedete "s'nogu" te da se ustanovi par najboljih izbora za svaki grad i onda da se po nekom nasumičnom pravilu određuje kog dana da se ide gde i tako da se vukajlijaši sreću, ali ne i upoznaju, već samo prolaze jedni pored drugih i unose istu hranu u sebe. Vremenom će se iskristalisati ko je ko ili će bar postojati neki nagoveštaj, te se tako prirodno može stvaroriti nešto čudno.
bez serekanja, koja mesta u kom gradu volite.
Hahahhaha. Ova tema valja...
Eh, ovako. U NSu jedem mahom u menzi, ali s vremena na vreme sam u Food House-u, u studentskom gradu. Postoji i dobra rostiljnica na bulevaru Kralja Petra I, "Fenjer". Ima i dobra prekoputa "Spens"-a, "Banjalucki rostilj". Eto, tamo sam ponekad...
I ne, necu vas castiti kad se budemo prvi put videli. :DD
Ja ne jedem "s nogu", eventualno ako sam u gradu ceo dan skočim do neke pekare ili maksija, ali to je retko. Ali zato sam u stanju sate da provedem na kafi. Tačnije, u stanju sam da živim na kafi. Pa eto, ako želite da me sretnete, tu sam ja negde, muvam se u krugu dvojke.
Не једем с ногу, јер храна која се може наћи у "с ногу" радњама садржи углавном онолико грама У.Хидрата колико бих касније сати провела "на води". У стању сам да трпим глад сатима, уз Росу :)
На углу Устаничке и В. Илића има одлична пекара ''Нешић'' са одличним буреком. Волим и да поједем добар хамбургер, али то у Београду не постоји, пошто у београдким пљескавицама има свега осим меса, па није ни чудо что се ЈТУ-у гаде. Ко није пробао Нишке или Лесковачке пљескавице, не зна шта је месо. Тамо за 150 кинти можеш да купиш огромну дебелу bad-ass гурманску пљеску и да заиста осетиш квалитетну свињетину унутра. У Београду за те паре добијеш пљескавицу од соје дебљине 5 милиметара. И никаква је хигијена у београдским хамбургерницама.
Једино се можда Даф мало издваја, али је и он јадан у поређењу са југом.
Не знам, углавном гледам да унесем што више калорија кад једем негде ван, тако да... Што обимније и дебље, то боље.
Мек нећу ни да помињем. Имају само добар кромпир, али кад се погледа квантитет... Вежи то мачку о реп.
Е, да, у пекари поред Музеја, у улици која спаја Плато и Трг, праве одличне калцоне.
Ima na Karaburmi kod okretnice jedan zuti kiosk,jebem li ga kako se zove,prave neke debele pljeskavice.Ima da se najes za 140 dinara.A ima i punjena od 200....
U Vojislava Ilića ima prodavnica Zlatiborski proizvodi prave sendviče sa pršutom i kajmakom 160 din. fenomenalno. Za burek pekara Trpković ima na Dušanovcu i u Nemanjinoj. Roštilj u BG za mene nema, tako ko hoće da proba najbolju pljeskavicu može da je nađe u Leskovac kod Bibca! A od jela kafana Kalenić ima odlične škembiće!