Баг: Нестаје ми пост након објаве

1. Остављам већ два поста на теми "Трансфер блама" и он нестаје након објаве. Ту је неко време па га после нема. Не знам шта је и зашто се то дешава али бих волео да се отклони проблем. Могуће и да ми модератори бришу, али стварно не видим зашто би па ипак мислим да је баг.

Молио бих да се то реши. Унапред захвалан Кајзену

2. Jeste bag, i meni se dešava.

3. Е онда бих волео да се реши.

4. Postavih pitanje na drugoj temi, niko ne odgovara, pa reko ajd ovde, slično je.

Post koji sam ostavio ubečen je između postova koji su napisani pre njega jedno sat. Kakav je ovo bag?

5. Баг, појављују се само најдосаднији постови.

6. Уроше мислиш ли ту на твоје?

7. Између осталих.

8. Мени се то нон стоп дешава. Како са постовима, тако и са пвтовима. И коментарима на дефиницијама. ПОЛУДИМ кад искуцам неки роман, а он га згута к'о наркоман ексер. МУРШ!

9. Па мора се нешто чинити по том питању. Постаће досадан сајт јбт!

10. Букс кад пишеш нешто опширно, обавезно копирај док не постујеш.

11. I meni se dešava slično kao Buksnetini. Kad kliknem na Pošalji, i post nestane, a ne pojavi se tamo gde treba, kliknem desnim klikom miša na polje za pisanje komentara, opcija Undo i vrati mi se post u tom polju, pa mogu ponovo da ga šaljem. Eto, možda će nekome ovo pomoći dok se ne sredi bag.

12. Људи да не буде забуне, та тема коју ви мислите да сам ја отворио није ова. Има већ та. То гута пост пре него што се објави. Мој нестаје након. Значи напишем поставим, рифреш један, ту је, следећи рифреш није. То се мени дешава.

13. Ма постови су и небитни, то може да се деси док пишеш неки пример за дефку, па онда не можеш да се одлучиш кога да псујеш.

Едит: ок, то је другачији проблем, нека сад овако пријављено, па ће се средити.

14. Nemojte tovariti Kesu, ako mu izadje post, a posle par minuta ga nema, znaci da ste ga vi obrisali. Kontam da se Church zagreva za ozbiljnije ondulatorske zadatke.

15. Џерико јел си у праву? Јел ме стварно товаре? Они ми бришу?

16. Keso, pa ako ti izadje post na stranici, nemoguce je da posle toga sam nestane. Druga je stvar kad se uopste ni ne pojavi.

17. Букс кад пишеш нешто опширно, обавезно копирај док не постујеш.

Да, да, извалио сам у скорије време. Целокупни копи пејст па тек онда пошаљи.

И стакленино решење је добро, ја иначе не готивим десни клик на мишу па зато нисам никад то покушао. :)

18. Jericho

Keso, pa ako ti izadje post na stranici, nemoguce je da posle toga sam nestane. Druga je stvar kad se uopste ni ne pojavi.

Da, moguće je. Meni se desilo preksinoć kad sam kucao Energiji PVT.

19. Значи обрисали су ми модови? Стварно не видим зашто, ал ако јесу нису у реду :(

20. NIje u redu da se brišu postovi, oni koji se tiču sajta. Zašto modovi suzbijaju slobodnu volju članova sajta?

Zašto jedan post, koji nije uvredljiv pre svega nego humorističko-kritički nastrojen treba da bude izbrisan?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.