Prijava

Objasnjavanje fore je kao seciranje zabe.Vidis sta je unutra ali vec si je ubio.

(Zaboravio sam ko je autor)

Upravo sam na fejsu procitao komentar “zenama nisu bitne pare nego samo visina”

Ауторе маестро дали јебете хвала

Nisam imao seks 7-8 dana sigurno

"Snakes were fucking themselves long before Adam and Eve" Paulie Gualtieri

"Moguce da sam jeste caknut u mozak"

- Atomski miš

With great dick comes great responsibility

ti si vise u fazonu: "mogu da me povrijede, ali i da me povrijede".

Ma ove preslabe glavice se prvo naostrile da mi pisu kako mi je mali kurac pre nego sto se slika i pojavila. Tastature su bile na gotovs. Kad se pojavio kurac solidan muk je nastao.

Ovaj dio;

Kad se pojavio kurac, solidan muk je nastao.

Zamisljam 12 kiseli vukajlijasa kako u mraku sobe nijemo gledaju u maestrov kurac uz zujanje kompjutera i kucanje sata i sabiraju utiske u sebi.

"Твоје бриге подсећају ме на стару причу, сличну онима из „Отачника“, књиге која је пуна примера из монашког живота. Једно вече, пре оброка, брат из манастира ме узео за руку и повео са стране, говорећи ми да жели да ме пита нешто. Овај брат је био у манастиру већ пет година, али није још постао монах, јер је био премлад.

Када смо отишли у мрачно двориште и када нас нико није могао чути, питао ме: „Шта да радим, телесне страсти ме муче и мислим да можда није требало да постанем монах, можда Бог жели да се оженим?“ Нисам дуго размишљао и узвратио сам му директном реченицом: „Али замисли да ће оне умрети и да ће их црви појести. Испод њихове нежне коже, оне имају гомилу црева” и друго слично овоме.

На све ово, брат ми је мирно одговорио: „Читам и сам Отачник, познајем ову врсту богословских поука, али када погледам у жену, заборавим и Отачник, па чак и Бога.“
Када си миран ови лекови изгледа да помажу, али када си пун страсти оне више не помажу. Чуо сам утешне савете неких људи типа: „Шта налазиш у њима? Зар не видиш њихову одвратну шминку, зар не видиш колико су одвратне? Како можеш да гледаш ова одвратна створења, зар не схваташ да постоје многи који су се испрљали са њима?“

Али онда ми на ум падну речи Светог Писма: Видећи синови Божји кћери човечије како су лепе, узимаше их за жене. (Пост 6) Видите, Дух Свети говори да су оне лепе. Оне су лепе, а не одвратне. Оне су лепе, јер су и оне храмови Божији."

“Nesreća nesrećnih ljudi i jeste u tome što za njih stvari koje su inače zabranjene postanu, za trenutak dostižne i lake, ili bar tako izgledaju, a kada se jednom trajno usele u njihove želje, one se pokažu opet kao ono što jesu: nedostupne i zabranjene, sa svim posledicama koje to ima po one koji za njima ipak posegnu.”

Ivo Andrić

"Jedan život je sve što imamo i živimo ga kako smatramo da treba. Ali da žrtvujete to što jeste i živite bez verovanja, to je sudbina mnogo gora od smrti."

Jovanka Orleanka

"Ako i ne postignete sreću, vi uvek pamtite da ste na dobrom putu, i potrudite se da sa njega ne skrenete. A što je najvažnije, izbegavajte laž, svaku laž, a naročito laž samoj sebi. Motrite na svoju laž i zagledajte se u nju svakog časa, svakog trenutka. A izbegavajte i gađenje - i prema drugima, i prema sebi: ono što vam se u vama čini gadno, čisti se već samim tim što ste to opazili u sebi. I strah izbegavajte, premda je strah samo posledica svake laži. Ne plašite se nikada svoje malodušnosti u postizanju ljubavi; čak se nemojte bojati ni svojih rđavih postupaka pri tom. Žalim što vam ne mogu kazati ništa utešnije, jer delotvorna ljubav, kad se uporedi sa sanjalačkom - stvar je surova i zastrašujuća. Ljubav sanjalačka čezne za brzim podvigom, koji se brzo zadovolji, i želi da je svi posmatraju. I zaista se ide dotle da neko čak i život žrtvuje, samo da stvar ne traje dugo, nego da se što brže svrši, kao na pozornici, i da svi gledaju i hvale. A ljubav delotvorna - to je posao i istrajnost, a za neke je ona čitava nauka. I unapred vam kažem, u trenutku kad sa užasom gledate da, kraj svih svojih napora, ne samo da se niste približili cilju, nego ste se čak od njega udaljili - u tom trenutku, to vam unapred velim, vi ćete najednom postići cilj..."

Dostojevski

"Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi.Ti si, čitaoče, jedan takav loz. Lucky you!"

Justejn Gorder

„Treba gledati pravo. Jer da se htelo gledati iza sebe, dobili bismo oči na potiljku. Treba ljubiti zemlju dece svoje, a ne dedova svojih. Jer čast neće zavisiti od toga odakle dolazimo nego kuda idemo.“ – Borislav Pekić

Pekić je prodao KosMet