Stopala - fetiš ili nešto još bolje?

1. Мене подсећа на "Психо" и оне шаке у соби Бејтсове кеве.

2. Ahahaha, nemačka tehnologija :)

3. Duplo v, dobar ti ovaj svećnjak što si okačio. Elem, palim se na stopala...Ženska...

4. Хаха, свећњак. :))

5. Хаха, свећњак. :))

+milion !!!!!

6. Партизанкамара унео пометњу а заправо писао о мушким стопалима, ако је судити по слици коју је окачио.

7. Koje boleštine kači ovaj Džimi! ;-)))))))))))
    Kad si srećna lupi nogama o mog.

8. Kad si srećna lupi nogama o mog.

Хахахахахахаххахахаха :))))

9. uroše, sti promenio naslov? :D

Подсети ме ово на онај филм Zapped Again, кад лик прича како је једном срео ванземаљку с две пичке, по једном на сваком стопалу, па га лик пита ''И, како је изгледала?'', а овај одговара ''Не знам, али ми је стално газила по кити''

hahahahahaha!

Duplo v, dobar ti ovaj svećnjak što si okačio. Elem, palim se na stopala...Ženska...

ljoljčina

a pošto kažeš da se pališ, jel bi volo jedan futdžab? ne nudim ti, nego pitam da li bi bio srećan da devojci izmasiraš tabane kitom?

10. Uroše, sti promenio naslov? :D

Не знам о чему причаш...

Перверти, зар да ћутке посматрате док се форумом развлаче сисе и дупета?

11. Ne mogu da verujem da nisam spazio ovu temu, majko moja ! ISkreno ja sam poznat po foot fetishu, obožavam lepo sređeba prepranula ženksa stopala, takođe i noge. To me pali više nego leba da jedem. ! Svaka čast na pokretanju ove teme. Onaj ko misli da je to boless očigledno nema razvijenu maštu i ne eksperimentiše sa partnerima. To je velika greška. Svaki deo tela može da bude erogena zona !

12. Па шта има ново у свету настраности?

13. Dobro me podseti teme. Stopala - Nešto bolje od fetiša.

14. Одвратно.

Латекс, са друге стране...

15. Перверти јел сте живи?!

Дух наших дедова!

16. Комуњаро! :Д

17. Edi murš u svoje mainstream seksualne fantazije. Stopala + lateks + S&M FTW!

18. Одвратно.

И како онда човек да те озбиљно схвати?

Комуњаро! :Д

:)))

19. И како онда човек да те озбиљно схвати?

лоло! А јеботе...ипак су то ноге.
    Исто са лизањем чмара. Не иде.

Edi murš u svoje mainstream seksualne fantazije. Stopala + lateks + S&M FTW!

Ма латекс је кул.
    Поготову кад девојка има дојкаре.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.