Подсети ме ово на онај филм Zapped Again, кад лик прича како је једном срео ванземаљку с две пичке, по једном на сваком стопалу, па га лик пита ''И, како је изгледала?'', а овај одговара ''Не знам, али ми је стално газила по кити''
hahahahahaha!
Duplo v, dobar ti ovaj svećnjak što si okačio. Elem, palim se na stopala...Ženska...
ljoljčina
a pošto kažeš da se pališ, jel bi volo jedan futdžab? ne nudim ti, nego pitam da li bi bio srećan da devojci izmasiraš tabane kitom?
Ne mogu da verujem da nisam spazio ovu temu, majko moja ! ISkreno ja sam poznat po foot fetishu, obožavam lepo sređeba prepranula ženksa stopala, takođe i noge. To me pali više nego leba da jedem. ! Svaka čast na pokretanju ove teme. Onaj ko misli da je to boless očigledno nema razvijenu maštu i ne eksperimentiše sa partnerima. To je velika greška. Svaki deo tela može da bude erogena zona !
Мене подсећа на "Психо" и оне шаке у соби Бејтсове кеве.
Ahahaha, nemačka tehnologija :)
Duplo v, dobar ti ovaj svećnjak što si okačio. Elem, palim se na stopala...Ženska...
Хаха, свећњак. :))
+milion !!!!!
Партизанкамара унео пометњу а заправо писао о мушким стопалима, ако је судити по слици коју је окачио.
Upravo!
Koje boleštine kači ovaj Džimi! ;-)))))))))))
Kad si srećna lupi nogama o mog.
Хахахахахахаххахахаха :))))
uroše, sti promenio naslov? :D
hahahahahaha!
ljoljčina
a pošto kažeš da se pališ, jel bi volo jedan futdžab? ne nudim ti, nego pitam da li bi bio srećan da devojci izmasiraš tabane kitom?
Не знам о чему причаш...
Перверти, зар да ћутке посматрате док се форумом развлаче сисе и дупета?
Ne mogu da verujem da nisam spazio ovu temu, majko moja ! ISkreno ja sam poznat po foot fetishu, obožavam lepo sređeba prepranula ženksa stopala, takođe i noge. To me pali više nego leba da jedem. ! Svaka čast na pokretanju ove teme. Onaj ko misli da je to boless očigledno nema razvijenu maštu i ne eksperimentiše sa partnerima. To je velika greška. Svaki deo tela može da bude erogena zona !
Па шта има ново у свету настраности?
Dobro me podseti teme. Stopala - Nešto bolje od fetiša.
Одвратно.
Латекс, са друге стране...
Дух наших дедова!
Комуњаро! :Д
Edi murš u svoje mainstream seksualne fantazije. Stopala + lateks + S&M FTW!
И како онда човек да те озбиљно схвати?
:)))
лоло! А јеботе...ипак су то ноге.
Исто са лизањем чмара. Не иде.
Ма латекс је кул.
Поготову кад девојка има дојкаре.