Stopala - fetiš ili nešto još bolje?

1. Само да не скапираш кад буде касно.
    Ово је много зајебана реплика!
    :D

2. Уффф. :)
    лолол

3. И какав латекс, па нисмо ми овде перверзњаци!

4. Edi, jesi čuo nekad za pranje?

5. ја се палим да свекру масирам стопала док му перем ноге!

6. посебно ако је ратни инвалид, ухухуууу мојој срећи нема краја

7. Stopala...mmm... pogotovo ako su odvojena od ostatka tela i ako je zglob ostao zajedno sa stopalom...sexy...

8. лоло! А јеботе...ипак су то ноге.

Чек...
    Па шта ако су ноге? :)

9. Па шта ако су ноге? :)

Шта ту има занимљиво?лоло
    К'о кад би девојци лизао дланове, или тако нешто.

10. Шта ако има лепе дланове? :)
    Уосталом, то око лизања је шкакљиво. Сад, друштвено је прихватљиво да се људи љубе у уста и нико те не осуђује кад се лижеш с језицима, јер је то некаква конвенција. А кад се прешалтујеш на друге делове тела, одма си фетишиста.

11. Има занимљиво Едиша, пређеш јој прстом по табану, а она се закикоће к'о шипарица ололо Инстант сврш

12. ruke su najprljaviji deo tela.
    svašta bi vi lizali.

13. Ја стопала лижем само ако је џемља присутна. А ако није, шта ту има да се лиже, куме?

14. ruke su najprljaviji deo tela.
    svašta bi vi lizali.

Опереш, јебеммумиша. А има и Алкосепт, Асепсол, влажне марамице. :)

15. Алкосепт

олололо реклама фтњ!

ЕДИТ: Јеси одрадио више вокале за "Навали се Шар планина" бре?

16. А кад се прешалтујеш на друге делове тела, одма си фетишиста.

лололо
    Али некако је логичније да "лижеш" језик, него чмар нпр.

Има занимљиво Едиша, пређеш јој прстом по табану, а она се закикоће к'о шипарица ололо Инстант сврш

Јес', курац. :)

17. :predigra nekog nebitnog para u jeku:
    "izvini, draga, možeš li za izvadiš ruku iz moje masne kurt kobejn kose, i brčneš ih u ovo lavorče, da, da, to je rastvor asepsola, kako bih ih slasno olizao?"

18. Јес', курац. :)

Да се разумемо, мислио сам да је инстант сврш за тебе, не за њу. Ко њу шиша, ти си битан у целој причи С:

19. Грицкање чибуља и сркање гноја ФТЊ!

Да се разумемо, мислио сам да је инстант сврш за тебе, не за њу. Ко њу шиша, ти си битан у целој причи С:

То тек није тачно. Е:/

20. А зато Црногорска племена фурају фазон да свекрва пере ноге !

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.