Da li je mladje stvarno sladje ???

1. Mene su uvek privlačile starije pičke seksi pogledima ispod okica. Mislim, ne mnogo starije, možda nekih god'nu- dve. bože moj. Uvek smo se gledali i ona pička nema muda da mi priđe, PA KAKVA JE TO ŽEMSKA?

2. Nisam trebao malopre da te iskuliram babo. Sad neću jebati. :) olololo
    Kelte što spemuješ temu? :)

3. Pa realno ako nastavimo da forumašimo u 2 ujutro, niko neće jebati...

4. A neko je kao jeb'o?

5. ja sam masturbiro. to ti je kao da si s ribom, samo sto nema ribe. znaci jebo sam pola.

6. I ja sam jeb'o pola. A pola nisam.

7. Келте иди гледај серију, трансфер блама од твојих постова доживаљавам :)

8. c, c, c, keltu, kad ti vidi ovo lila sad.. ti si najeb'o k'o žuti.. :D

9. катија склањај ту слику, помислиће неко да се овердозираш од младе пилетине

10. катија склањај ту слику, помислиће неко да се овердозираш од младе пилетине

Па млада пилетина у мом случају су дечаци који иду у пети разред, тако да се тешко тиме могу овердозирати :)

11. a ja mislio mi ovde na vuki normalni xD

12. Ko je ovde normalan, opušteno niko!

13. Па млада пилетина у мом случају су дечаци који иду у пети разред, тако да се тешко тиме могу овердозирати :)

Откуд знаш? Можда има обдарених

14. E, to je već mlada teletina!

15. žene, nije vam ovo mesara :P

16. Pa i nije. Ja lepo juče spomenuh mlade krompiriće, Energija ne voli, aj rekoh mladi luk, to je već moglo...

17. uuu jacPi i to zelen :P

18. Antički mesari su govorili da što je mlađe to je manje žilavo.

19. Samo da nije dimljeno...

20. Nije loše ni kad je nadimljeno, bar znaš da neće nikud.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.