Prvo Pravo Kazandžijsko Okupljanje (PPKO) - Niš

1. Daklem, pošto znam da ima interesenata, želim videti ima l' još :)
    kad mislite da bi bilo najbolje da se ovako nešto organizuje?
    ---------------------------------------
    datum: posle 20. (trebalo bi)
    mesto: e da ga jbm, će se nađemo kod konja :D

spisak:
    Christine
    Peki d mod (iako se nije izjasnio ima d' ide pa će peva :D)
    Zapata
    Nisa
    Anchor
    zdrao. zdrao
    bojanboj

2. то има неке везе с ракијом?

3. a sto u kazandzijsko ajmo u beer house. nebitno...ja sam uvek za, bilo kada, sad mi je rok, pa sam u nisu.

4. ee vala može i tamo, ček prvo da organizujemo, lako će d'izaberemo mesto.. što se mene tiče, možemo i da cevčimo dvolitre na tvrđavu xD

5. Evo i ja se priavljujem. Bitno je da se zberemo, lako ćemo posle za ostalo.

6. e da, aj svi koji bi došli nek kažu pa da polako počnem da sastavljam spisak :)

7. a znas ono kad se postavi pitanje 'ko sve ide?' uvek svi kazu pa idem JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...onda kristiiiiinaaaa....lolol

8. more, zapato, naČiČu te. u graD!

9. HAhaha, pogodio si. Brao ti ga bate. :D

10. Zavisi kad, često sam u nišu pa nisam pa tako. Koji bi to period bio? :) BAR period, onako okvirno :)

11. a jbm li ga.. kako narod kaže :)

12. Ja sam za to da usput organizujemo turnir u PES-u. :)

13. aloooo? okupljanje, nis, pivo???

14. alo nišlije, bem vas u rč, oglasite se!
    i aleksinčani naravno.

15. ja bi volo al kako da donesem dzibru iz pazove?

16. imamo i mi ovde, jbte..

17. bilo bi lepo da se dodje u nish nastojacemo...kad sam mogao u ns mogu vala i u nis

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.