Tema za kučke i one koji žele da budu kučke a ne osećaju se tako. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

1. BOZE sta god ti pozelis ♥

2. Paaaaaaaaaaaaa... Ovaaaaaaaaaaj... Šta to moje oči vide? :/

3. ummmmmm..... spavas sreco :D

4. Aaaaaaaaaaaaaaaaa, dobro onda... :)
    Mi wow ju! :* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

5. Mali prst je sve vec rekao: Neopisivo glupa tema. Brinem se za vas deco. hahahahaha jeste glupo zasto bi neko uopste hteo da bude kucka pa nismo u zatvoru ali kad bih bili verovatno bih svi bili moje kucke hahaahahahaha!

6. Ludi_Psihijatar nemoj tako...mislim da je tema genijalna sta vise mislim da je najbolja tema koju sam ikad video....svaka cast za onog ko je ovo smislio

7. Ako je tema debilna, zašto maš potrebu da postuješ na njoj? Bitch PLEASE! :)

8. Nije tema debilna, ali jes' nešto drugo motherfucker.

9. gamby tako je reci mu.....kucke su zakon, iako nisam clan jer nisam dovoljno kul za vas ipak vasw obozavam

10. Ok deco svako ko mrzi ovu grupu (ili kako da je nazovem) to jest snobove i proklete kucke! moze da se uclani u grupu ♥ANGELS & FAIRYS UNITED♥ u kojoj ja sada pripadam sami ste trazili rat i dobili ste sta ste trazili nema nazad! STANIMO NA PUT RAZVRATU I NEPOSTENJU ♥ANGELS & FAIRYS UNITED♥ RULE! http://vukajlija.com/govor/nek-kaze/31288

11. ovo je rat za prevlast.....KUCKE CE POBEDITI!!!!!!!

12. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥ rulz, BITCHES!

13. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

14. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

15. ♥SNOBS & BITCHES UNITED♥

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.